سومین کنگره بین‌المللی طب سنتی در چین برگزار شد


در سومین کنگره و کارگاه سازمان جهانی بهداشت درباره طب سنتی و مکمل که در ماکائوی چین برگزار شد، پیشرفت‌های ایران در توسعه طب سنتی و مکمل با استقبال و تحسین نمایندگان سایر کشورها مواجه شد.

به گزارش لقمه، دکتر امیرهومن کاظمی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشاور طب مکمل و امور بین‌الملل معاونت طب سنتی وزارت بهداشت در سومین کنگره و کارگاه سازمان جهانی بهداشت درباره طب سنتی و مکمل که در ماکائوی چین برگزار شد، شرایط طب سنتی و مکمل در کشور و پیشرفت‌ها و موقعیت‌های به دست آمده در این حوزه را طی چند سال اخیر تشریح کرد که با استقبال و تحسین نمایندگان سایر کشورها به ویژه مقامات شرکت کننده سازمان جهانی بهداشت و جانگ چی، مدیرکل طب سنتی و مکمل سازمان جهانی بهداشت مواجه شد.

کاظمی همچنین به معرفی ساختار معاونت طب سنتی در وزارت بهداشت و شرح وظایف آن پرداخته و موفقیتهایی که این معاونت طی سال گذشته به آن دست یافته و تعامل خوبی که بین معاونت طب سنتی و سایر معاونتهای وزارت بهداشت و سازمانها و وزارتخانه‌های مرتبط وجود دارد را تشریح کرد.

مقامات سازمانی جهانی بهداشت شرکت کننده در این کنگره با تقدیر از وزارت بهداشت ایران و حمایتهای دولتی بسیار مناسبی که از توسعه صحیح طب سنتی و مکمل در ایران صورت می گیرد، تشکیل معاونت طب سنتی و دانشکده‌های طب سنتی را الگوی بسیار خوبی برای کشورهای با شرایط مشابه توصیف کردند.

کاظمی همچنین با معرفی دانشکده‌های طب سنتی، به معرفی برنامه‌های آموزشی از جمله جذب دانشجویان مقطع دکترای تخصصی بالینی طب سنتی و داروسازی در طب سنتی و کوریکولوم آموزشی آنها پرداخت.

وی همچنین طی گزارشی از انجمن‌های علمی موجود در زمینه‌های طب سنتی و مکمل، جایگاه فعلی رشته‌های مختلف طب مکمل از جمله طب سوزنی، کایرو پراکتیک، هومیوپاتی و تعداد فارغ التحصیلان تایید شده توسط وزارت بهداشت را معرفی کرد.

براساس این گزارش، در حال حاضر حدود 50 فارغ التحصیل دکتری تخصصی طب و داروسازی سنتی ایرانی، 16 متخصص طب سوزنی و سنتی چینی، 115 پزشک و درمانگر طب سوزنی، 120 کایروپراکتیکر و 10 پزشک هومیوپات تایید شده توسط وزارت بهداشت در کشور مشغول فعالیت هستند .

در روز پایانی این همایش دکتر کاظمی به نمایندگی از ایران، پیشنهادهایی را درباره تهیه قوانین مربوط به ارزشیابی مدارک درمانهای طب سنتی و مکمل و نظارت براین درمان‌ها را پیشنهاد داد که مورد پذیرش قرار گرفت.

با توجه به پیشرفت‌های ایران و رایزنی‌های صورت گرفته در این همایش مقرر شد در آینده‌ای نزدیک مدیرکل طب سنتی و مکمل سازمان جهانی بهداشت به ایران سفر کرده و شرایط انتخاب یک مرکز طب سنتی از ایران را به عنوان همکار سازمان جهانی بهداشت بررسی کند و در آینده حمایت‌های بیشتری از معرفی جهانی طب سنتی ایران داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7026 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير بازدید: 3339 ساعت: 4:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
6 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
9 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
10 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سرطان تخمدان با این دو نوشیدنی معجزه گر محققان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقا...

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.