مواد اولیه:
فیله ماهی 500 گرم نخود خیسخورده یك پیمانه تخممرغ یك عدد پیاز دو عدد نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم آرد سوخاری 2/3 پیمانه
طرزتهیه:
برای تهیه این غذا، ابتدا فیله ماهی را با كمی نمك، زردچوبه و آب به مدت پنج دقیقه پخته و بعد تیغهای آن را جدا كرده و با پیاز چرخ میكنیم. نخود خیسخورده را پخته و آن را نیز چرخ كرده همه مواد را با هم مخلوط میكنیم و سپس تخممرغ و آرد سوخاری را به آن میافزاییم. اگر مواد در این مرحله سفت بود میتوانیم تخممرغ دیگری را به آن اضافه كنیم. در پایان از مواد فلافل به اندازه گردو برداشته، در دست گرد كرده و در روغن داغ سرخ میكنیم. پیشنهاد میكنم این فلافل خوشمزه را امتحان كنید.
آموزش از خانم فرانک آذری