روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا


کدو حلوایی در این روزها در بازار یافت می شود و شما می توانید این دسر خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم:

آب : نصف پیمانه

پودر ژلاتین : یک و نیم قاشق سوپخوری

شکر : نصف پیمانه

کدو حلوایی خرد شده : سه پیمانه

وانیل شکری : ۱/۴قاشق چایخوری

خامه شیرین شده : یک پیمانه

 

طرز تهیه:

آب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده، روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ژلاتین کاملا در آب حل شود. شکر را با کدو حلوایی مخلوط کرده، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شکر حل شده و کدو پخته شود. آن را با گوشت‌کوب برقی زده، سپس محلول ژلاتین را به آن اضافه نموده و از روی حرارت برمی‌داریم، وانیل را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا کمی خنک شود.

خامه را با همزن برقی هم زده تا جایی که پره‌های همزن روی خامه باقی بماند. سپس به مواد بالا اضافه کرده،مجددا با همزن برقی هم می‌زنیم، تا صاف و یک‌دست شود. کرم را در قالب می‌ریزیم و به مدت شش ساعت در یخچال می‌گذاریم. وقتی کرم خودش را گرفت، ظرف را یک لحظه در آب گرم قرار می‌دهیم و بلافاصله در ظرف موردنظر برمی‌گردانیم.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7540 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي بازدید: 7935 ساعت: 4:56 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
3 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
7 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
9 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
10 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
11 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  با انرژی‌زاترین میوه‌ها آشنا شوید اگر در پایان روز احساس خستگی و بی‌حالی می‌كنید احت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.