ترتیلای سبزیجات


لقمه: اگر از درست كردن ساندویچ‌های تكراری مانند همبرگر، كالباس و سوسیس خسته شده‌اید و می‌خواهید یك ساندویچ خوشمزه و البته شیك درست كنید، بهترین ساندویچی كه می‌توانید تهیه كنید و البته تكراری نباشد ترتیلای سبزیجات است.

ترتیلای سبزیجات را می توانید به عنوان پیش غذا سرو نمایید.

مواد اولیه :

    آرد گندم 225 گرم یا دو پیمانه
    نمك یك قاشق چایخوری
    كره یك قاشق غذاخوری
    آب 120 میلی لیتر یا نصف پیمانه


مواد داخل ترتیلا:                                                                                                      

كدو، بادنجان و فلفل دلمه‌ای از هر كدام                                     یك عدد

كنسرو ذرت، قارچ، كرفس و هویج از هر كدام                              یك پیمانه

 خامه                                                                               چهار قاشق غذاخوری

 نمك، فلفل و كره                                                                به میزان لازم

پنیر گودا یا چدار                                                                  150 گرم

 

طرز تهیه: 

آرد را به همراه نمك در كاسه گودی الك می‌كنیم. سپس كره نرم شده را اضافه و هم می‌زنیم تا بصورت گلوله ریز در آید.

آب را كم كم اضافه كرده تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر را به 14 گلوله تقسیم و گلوله‌ها را با وردنه بصورت دایره 15 سانتی‌متری باز می‌كنیم. تابه‌ای را بدون روغن بر روی حرارت قرار داده تا داغ شود. سپس هر دو طرف خمیرها را در تابه حرارت می‌دهیم تا بپزد.

طرز تهیه مواد داخل ترتیلا:                                                       

 تمام سبزیجات را به ترتیب با كره  تفت داده، خامه و پنیر گودای خلال كرده روی آن می‌ریزیم و داخل نان قرار داده و سرو می‌كنیم.

نكتــه: می‌توانیم به جای آرد گندم از آرد ذرت استفاده كنیم.

 

شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه

 


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 758 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۸ اسفند بازدید: 6261 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
7 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
8 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
9 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
10 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
11 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! آرزوی المپیکی خانواده نعمت‌زاده محقق شد. مبینا دختر دهه‌ هشتادی ایران در 19 سالگی از اولین المپیکش دست پر بیرون آمد چرا که خانواده‌اش خانه را المپیکی نگه داشته بودند.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
نکات مهم درباره پخت شله زرد برای پخت بهتر هر غذایی نیازمند دانستن نکات ظریفی هستیم که شله زرد هم از این قاعده مستثنی نیست.
سایز کمر و پای زنان چه اهمیتی دارد؟ رازهایی در مورد سلامت شما كه در آینه خانه‌تان می‌توانید به آنها برسید. همین حالا بلند شوید و سراغ آینه بروید و به خودتان نگاهی بیندازید. سعی كنید تصویری فضایی از خودتان در ذهن‌تان بكشید و ببینید فرم كلی بدن‌تان چگونه است.