ترتیلای سبزیجات


لقمه: اگر از درست كردن ساندویچ‌های تكراری مانند همبرگر، كالباس و سوسیس خسته شده‌اید و می‌خواهید یك ساندویچ خوشمزه و البته شیك درست كنید، بهترین ساندویچی كه می‌توانید تهیه كنید و البته تكراری نباشد ترتیلای سبزیجات است.

ترتیلای سبزیجات را می توانید به عنوان پیش غذا سرو نمایید.

مواد اولیه :

    آرد گندم 225 گرم یا دو پیمانه
    نمك یك قاشق چایخوری
    كره یك قاشق غذاخوری
    آب 120 میلی لیتر یا نصف پیمانه


مواد داخل ترتیلا:                                                                                                      

كدو، بادنجان و فلفل دلمه‌ای از هر كدام                                     یك عدد

كنسرو ذرت، قارچ، كرفس و هویج از هر كدام                              یك پیمانه

 خامه                                                                               چهار قاشق غذاخوری

 نمك، فلفل و كره                                                                به میزان لازم

پنیر گودا یا چدار                                                                  150 گرم

 

طرز تهیه: 

آرد را به همراه نمك در كاسه گودی الك می‌كنیم. سپس كره نرم شده را اضافه و هم می‌زنیم تا بصورت گلوله ریز در آید.

آب را كم كم اضافه كرده تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر را به 14 گلوله تقسیم و گلوله‌ها را با وردنه بصورت دایره 15 سانتی‌متری باز می‌كنیم. تابه‌ای را بدون روغن بر روی حرارت قرار داده تا داغ شود. سپس هر دو طرف خمیرها را در تابه حرارت می‌دهیم تا بپزد.

طرز تهیه مواد داخل ترتیلا:                                                       

 تمام سبزیجات را به ترتیب با كره  تفت داده، خامه و پنیر گودای خلال كرده روی آن می‌ریزیم و داخل نان قرار داده و سرو می‌كنیم.

نكتــه: می‌توانیم به جای آرد گندم از آرد ذرت استفاده كنیم.

 

شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه

 


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 758 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۸ اسفند بازدید: 6013 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
5 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
8 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت