ترتیلای سبزیجات


لقمه: اگر از درست كردن ساندویچ‌های تكراری مانند همبرگر، كالباس و سوسیس خسته شده‌اید و می‌خواهید یك ساندویچ خوشمزه و البته شیك درست كنید، بهترین ساندویچی كه می‌توانید تهیه كنید و البته تكراری نباشد ترتیلای سبزیجات است.

ترتیلای سبزیجات را می توانید به عنوان پیش غذا سرو نمایید.

مواد اولیه :

    آرد گندم 225 گرم یا دو پیمانه
    نمك یك قاشق چایخوری
    كره یك قاشق غذاخوری
    آب 120 میلی لیتر یا نصف پیمانه


مواد داخل ترتیلا:                                                                                                      

كدو، بادنجان و فلفل دلمه‌ای از هر كدام                                     یك عدد

كنسرو ذرت، قارچ، كرفس و هویج از هر كدام                              یك پیمانه

 خامه                                                                               چهار قاشق غذاخوری

 نمك، فلفل و كره                                                                به میزان لازم

پنیر گودا یا چدار                                                                  150 گرم

 

طرز تهیه: 

آرد را به همراه نمك در كاسه گودی الك می‌كنیم. سپس كره نرم شده را اضافه و هم می‌زنیم تا بصورت گلوله ریز در آید.

آب را كم كم اضافه كرده تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می‌دهیم. خمیر را به 14 گلوله تقسیم و گلوله‌ها را با وردنه بصورت دایره 15 سانتی‌متری باز می‌كنیم. تابه‌ای را بدون روغن بر روی حرارت قرار داده تا داغ شود. سپس هر دو طرف خمیرها را در تابه حرارت می‌دهیم تا بپزد.

طرز تهیه مواد داخل ترتیلا:                                                       

 تمام سبزیجات را به ترتیب با كره  تفت داده، خامه و پنیر گودای خلال كرده روی آن می‌ریزیم و داخل نان قرار داده و سرو می‌كنیم.

نكتــه: می‌توانیم به جای آرد گندم از آرد ذرت استفاده كنیم.

 

شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه

 


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 758 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۸ اسفند بازدید: 5985 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.
رژیم لاغری مناسب حاوی تمام مواد غذایی است یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: به طور کلی به افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، توصیه می‌شود که مقدار غذای مصرفی خود را به دو سوم تا نصف قبل برسانند.