مواد لازم آرد سفید : دو پیمانه مایه خمیر سریع : 10 گرم آب ولرم : 2/3 پیمانه روغنزیتون : چهار قاشق غذاخوری انبه : یک عدد کالباس دودی ورقه شده : 150 گرم پنیر پیتزا مکعبی خرد شده : 150 گرم گوجهفرنگی چری زرد نصف شده : 12عدد نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
دستور پخت -آرد و مایه را به همراه کمی نمک در ظرف بزرگی بریزید و وسط آن را گود کنید. -آب را به همراه سه قاشق غذاخوری روغنزیتون درون مواد بریزید . آنها را با هم خوب مخلوط و روی سطح آن آرد بپاشید؛ سپس ورز دهید تا نرم و یکدست شود. -خمیری که آماده کردهاید را درون ظرف برگردانید و روی آن را با پارچه نمدار یا پلاستیک چرب شده بپوشانید . -صبر کنید خمیر 30 دقیقه در جای گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود. -خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت گلوله درآورید. -هر گلوله را با کمک انگشتان به صورت یک دایره به قطر 15 سانتیمتر پهن کنید به طوری که لبههای آن کمی ضخیمتر باشد. -انبه را پوست بکنید و هسته آن را درآورید . سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید. -انبه خرد شده را به همراه کالباس روی خمیرها بچینید و روی آن ها پنیر خرد شده و گوجهفرنگی چری قرار دهید. -نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. -باقیمانده روغن را روی مینیپیتزاها بپاشید و آن ها را به مدت 10 دقیقه درون فر 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید.
بازگشت به صفحه نخست