مواد لازم
آرد 4 لیوان و نیم روغن مایع 1استکان چایخوری شیر 1استکان چایخوری تخم مرغ 3 عدد شکر 4 قاشق سوپخوری آب به مقدار لازم مایع خمیر 1قاشق مرباخوری
طرز تهیه
1. مایع خمیر را با آرد و شکر مخلوط می کنیم.
2. آرد را در ظرفی می ریزیم و وسط آن را گود می کنیم و روغن مایع و شیر و تخم مرغ را به آرامی می ریزیم تا به خرد آرد برود.
3. خمیر را عمل می آوریم و می گذاریم کمی استراحت کند.
4. خمیر را در اندازه یک نارنگی کوچک چانه می کنیم و روی یک سینی چرب می چینیم و روی آن را دستمال مرطوب می اندازیم.
5. بعد از یک ساعت روی چانه ها با یک کاتر کوچک در می آوریم و به آن شکل دونات می دهیم.
6. دونات ها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا رنگ آنها طلایی شود.
7. برای تزیین و خوشمزه تر شدن دونات ها می توانید از سس شکلات یا پودر قند استفاده نمایید.
دستور: فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست