طرز تهیه مرحله به مرحله دونات خانگی


دونات یکی از پرطرفدارترین شیرینی های امروزی است که شما می توانید خیلی آسان آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

آرد        4 لیوان و نیم
روغن مایع      1استکان چایخوری
شیر          1استکان چایخوری
تخم مرغ         3 عدد
شکر         4 قاشق سوپخوری
آب    به مقدار لازم
مایع خمیر     1قاشق مرباخوری
 

 

طرز تهیه

1. مایع خمیر را با آرد و شکر مخلوط می کنیم.

2. آرد را در ظرفی می ریزیم و وسط آن را گود می کنیم و روغن مایع و شیر و تخم مرغ را به آرامی می ریزیم تا به خرد آرد برود.

3. خمیر را عمل می آوریم و می گذاریم کمی استراحت کند.

4. خمیر را در اندازه یک نارنگی کوچک چانه می کنیم و روی یک سینی چرب می چینیم و روی آن را دستمال مرطوب می اندازیم.

5. بعد از یک ساعت روی چانه ها با یک کاتر کوچک در می آوریم و به آن شکل دونات می دهیم.

6. دونات ها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا رنگ آنها طلایی شود.

 

 

7. برای تزیین و خوشمزه تر شدن دونات ها می توانید از سس شکلات یا پودر قند استفاده نمایید.

 

دستور: فرزانه جوادی

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7805 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ دي بازدید: 8590 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
2 بهترین ادویه های ترکیبی و بهترین کاربردشان ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
3 این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد
4 مواد غذایی اعتیاد آور ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند
5 چه شیرینی را از کدام قنادی بخریم؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سالم‌ترین روش‌های طبخ غذا یکی از عوامل مهم برای داشتن بدنی سالم، گنجاندن مواد خوراکی مغذی و سالم در وعده‌های غذایی است اما به غیر از نوع خوردنی‌ها، روش مناسب طبخ آنها نیز اهمیت دارد.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
آشنایی با خواص لاغری میوه‌ها همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.