به گزارش لقمه، متخصصان انجمن بهداشت و سلامت هند اظهار کردند: افراد در زمان گرسنگی و یا خوشمزگی غذا بیش از حد معمول غذا میخورند و همین امر منجر به سوء هاضمه در آنان میشود.
سوءهاضمه، هنگامی رخ میدهد که آنزیمهای گوارشی در معده به درستی عمل نمیکنند و باعث ناراحتی در فرد میشوند.
درمانهای خانگی برای کمک به کاهش سوءهاضمه عبارتند از:
- نوشیدن جرعه جرعه آب گرم
- نوشیدن چای سبز یا چای گیاهی
- مصرف تنها مقدار مناسبی از زنجبیل حدود نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی نیز در این امر بسیار موثر است.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا