به گزارش لقمه، محمد رضا معتمد، متخصص مغز و اعصاب در گفتگویی گفت: گرسنگی میتواند سردردهای میگرنی را در مبتلایان به این بیماری تشدید کند، همچنین مصرف غذاهای حاوی نیترات چون سوسیس و کالباس در بروز حملات میگرنی تأثیر میگذارد.
وی با اشاره به تغذیه مبتلایان به میگرن اظهار داشت: مصرف غذاهایی که حاوی نگهدارنده هستند همچنین مصرف برخی داروها میتواند در این مسئله تأثیر بگذارد.
این متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف موز نیز میتواند سبب تشدید سردردهای میگرنی در مبتلایان به این بیماری شود.
بازگشت به صفحه نخست