برنامه وزارت بهداشت برای بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی؛
روغن‌های نیمه جامد در آستانه حذف از بازار


رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به تاثیر روغن‌های نیمه جامد در تسریع بروز بیماری‌های غیرواگیر از برنامه وزارت بهداشت در زمینه بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی خبر داد.

به گزارش لقمه، دکتر زهرا عبداللهی در گفت‌وگویی، با بیان اینکه یکی از رفتارهای کلیدی برای حفظ سلامتی کاهش مصرف چربی و روغن است، گفت: یک مساله مهم در زمینه روغن‌ها برای کاهش مصرف روغن و چربی، بهبود کیفیت روغن‌های خوراکی است.

کاهش میزان اسید چرب ترانس به کمتر از دو درصد

وی به اقدامات وزارت بهداشت در این خصوص اشاره و اظهار کرد: بر این اساس با پیگیری‌های دفتر بهبود تغذیه و با همکاری صنایع غذایی کشور باید میزان اسید چرب ترانس در روغن‌ها به کمتر از دو درصد کاهش یابد.

حذف روغن‌های نیمه جامد،امسال

عبداللهی همچنین از حذف روغن‌های نیمه جامد تا پایان سال 94 خبر داد و گفت: این کار در دستور کار دفتر بهبود تغذیه است؛ چرا که روغن‌های نیمه جامد دارای مقدار زیادی اسید چرب ترانس و اسید چرب اشباع بوده و به افزایش بروز بیماری‌های قلبی-عروقی، چربی خون، سرطان‌ها و ...کمک می‌کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8031 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد بازدید: 2264 ساعت: 1:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
2 کاهش ۱۰ درصدی قیمت انواع روغن با اعلام وزارت جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۱ مهر
3 باید و نبایدهای مصرف روغن‌های حیوانی ۱۴۰۰ شنبه ۱ خرداد
4 تأثیر معجزه‌آسای‌ روغن کنجد در تقویت پیاز مو ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 روش هایی برای تشخیص روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
6 لزوم بکارگیری مسئول فنی در فست فود فروشی ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
7 ایمنی فرآورده غذایی سرخ شده در روغن به عوامل زیر بستگی دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
8 هشدار: مصرف روغن‌ غیر سرخ کردنی در سرخ کردن مواد غذایی ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
9 واکنش سازمان غذا و دارو به وجود پارافین در روغن‌های خوراکی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
10 سازمان غذا و دارو این بار به سراغ روغن‌های خوراکی می‌رود ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر
11 قیمت‌های جهانی محصولات غذایی به شدت سقوط کرد ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
نوشیدنی‌های موثر در رفع آکنه اگر می‌خواهید به پوست خود کمک کنید و از شر جوش‌های مزاحم و دانه‌های سر سیاه خلاص شوید، پس این نوشیدنی‌های طبیعی را امتحان کنید.
لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.