مدیر عامل اتحادیه زنبورداران اعلام کرد
هجوم عسل‌های غیر استاندارد در بازار


مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: تعداد عسل‌های تقلبی در بازار اندک نیست، چراکه افراد زیادی بدون دخالت زنبور، عسل تولید می‌کنند و از زمانی که استاندارد اجباری عسل حذف شد، هیچ‌کس خود را ملزم به رعایت استاندارد نمی‌بیند و همین امر موجب هجوم تولید عسل‌های دست‌ساز شده است.

به گزارش لقمه، عفت رییسی سرحدی در گفت‌وگویی در خصوص نحوه تولید عسل بدون دخالت زنبور اظهار کرد: در حال حاضر در اکثر صنف‌ها همچون تولیدکنندگان زعفران چنین اقدامی صورت می‌گیرد اما اگر کنترل و قیمت‌گذاری توسط اتحادیه باشد بسیاری از این اتفاقات رخ نمی‌دهد.

وی با بیان این‌که عده‌ای از افراد بیزینس زنبورداری را با تخلف پیش می‌برند، گفت: اینگونه عسل‌ها از گلوکز تولید می‌شوند و تنها درصد کمی عسل در آنها وجود دارد.

مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران در پاسخ به این سوال که اینگونه عسل‌ها چند درصد از بازار را به خود اختصاص داده‌اند؟ اظهار کرد: نمی‌توان آمار دقیقی در این باره اعلام کرد اما پس از لغو استاندارد اجباری عسل از سوی سازمان ملی استاندارد، میزان عسل تقلبی در بازار بسیار زیاد شد.

استاندارد عسل باید اجباری شود

رییسی سرحدی با اشاره به معایب تغییر استاندارد از اجباری به تشویقی گفت: از زمانی که استاندارد به حالت تشویقی درآمد هیچ‌کس خود را ملزم به رعایت استاندارد نمی‌بیند و همین امر موجب هجوم تولید عسل دست‌ساز شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در هفته ‌چند برند جدید عسل وارد بازار می‌شود، اظهار کرد: تا زمانی که نظارت در بازار عسل وجود نداشته باشد این‌گونه مشکلات نیز حل نمی‌شود.

مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران با بیان اینکه دو سال است استاندارد اجباری از عسل برداشته شده است، گفت: از آن زمان تا کنون کیفیت عسل تنزل پیدا کرده و عسل‌هایی که صادر می‌شوند نیز بی کیفیت هستند.

رییسی سرحدی ادامه داد: برای جلوگیری از این امر باید دولت به تشکل‌ها اعتماد و نظارت را به آنها واگذار کند.

وی ضمن تاکید بر اجباری شدن استاندارد عسل اظهار کرد: در صورت اجباری شدن استاندارد، افرادی که عسل را به طور طبیعی تولید می‌کنند نمی‌توانند در چرخه رقابت حضور پیدا کنند و همین امر موجب می‌شود آن‌ها از چرخه تولید خارج شوند.

مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران با بیان اینکه تضمین سلامت مردم با تشویق ممکن نمی‌شود، گفت: قطعا دست‌هایی پشت پرده وجود دارند که باید به آن رسیدگی شود.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8037 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد بازدید: 2725 ساعت: 2:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
9 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
10 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید و مضرات گیاه خواری

  نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
مفیدترین مواد طبیعی برای از بین بردن سموم بدن اگر قصد کاهش وزن دارید، یا می خواهید انرژی بیشتری کسب کنید، پوست صورت شما شاداب تر به نظر آید، در خلق و خوی خود تغییر ایجاد کنید، این چند ماده غذایی را که در این مطلب به آن اشاره شده است، به برنامه غذایی خود بیفزایید.
روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر پایگاه خبری لقمه: یکی از لذت‌های هر سفری، خوردن غذای با کیفیت در رستوران‌های خوب است. اما با گسترش صنعت غذا و بازار رستوران‌های رنگارنگ یافتن بهترین رستوران‌ها برای مسافران غریب کار چندان ساده‌ای نیست. با استفاده از این راهنماها و روش‌ها، احتمالاً می‌توانید بهترین رستوران را در سفر خود پیدا کنید و تجربه‌ی خوبی از غذاهای محلی به دست آورید.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.