مدیر عامل اتحادیه زنبورداران اعلام کرد
هجوم عسل‌های غیر استاندارد در بازار


مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: تعداد عسل‌های تقلبی در بازار اندک نیست، چراکه افراد زیادی بدون دخالت زنبور، عسل تولید می‌کنند و از زمانی که استاندارد اجباری عسل حذف شد، هیچ‌کس خود را ملزم به رعایت استاندارد نمی‌بیند و همین امر موجب هجوم تولید عسل‌های دست‌ساز شده است.

به گزارش لقمه، عفت رییسی سرحدی در گفت‌وگویی در خصوص نحوه تولید عسل بدون دخالت زنبور اظهار کرد: در حال حاضر در اکثر صنف‌ها همچون تولیدکنندگان زعفران چنین اقدامی صورت می‌گیرد اما اگر کنترل و قیمت‌گذاری توسط اتحادیه باشد بسیاری از این اتفاقات رخ نمی‌دهد.

وی با بیان این‌که عده‌ای از افراد بیزینس زنبورداری را با تخلف پیش می‌برند، گفت: اینگونه عسل‌ها از گلوکز تولید می‌شوند و تنها درصد کمی عسل در آنها وجود دارد.

مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران در پاسخ به این سوال که اینگونه عسل‌ها چند درصد از بازار را به خود اختصاص داده‌اند؟ اظهار کرد: نمی‌توان آمار دقیقی در این باره اعلام کرد اما پس از لغو استاندارد اجباری عسل از سوی سازمان ملی استاندارد، میزان عسل تقلبی در بازار بسیار زیاد شد.

استاندارد عسل باید اجباری شود

رییسی سرحدی با اشاره به معایب تغییر استاندارد از اجباری به تشویقی گفت: از زمانی که استاندارد به حالت تشویقی درآمد هیچ‌کس خود را ملزم به رعایت استاندارد نمی‌بیند و همین امر موجب هجوم تولید عسل دست‌ساز شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در هفته ‌چند برند جدید عسل وارد بازار می‌شود، اظهار کرد: تا زمانی که نظارت در بازار عسل وجود نداشته باشد این‌گونه مشکلات نیز حل نمی‌شود.

مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران با بیان اینکه دو سال است استاندارد اجباری از عسل برداشته شده است، گفت: از آن زمان تا کنون کیفیت عسل تنزل پیدا کرده و عسل‌هایی که صادر می‌شوند نیز بی کیفیت هستند.

رییسی سرحدی ادامه داد: برای جلوگیری از این امر باید دولت به تشکل‌ها اعتماد و نظارت را به آنها واگذار کند.

وی ضمن تاکید بر اجباری شدن استاندارد عسل اظهار کرد: در صورت اجباری شدن استاندارد، افرادی که عسل را به طور طبیعی تولید می‌کنند نمی‌توانند در چرخه رقابت حضور پیدا کنند و همین امر موجب می‌شود آن‌ها از چرخه تولید خارج شوند.

مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران با بیان اینکه تضمین سلامت مردم با تشویق ممکن نمی‌شود، گفت: قطعا دست‌هایی پشت پرده وجود دارند که باید به آن رسیدگی شود.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8037 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد بازدید: 2414 ساعت: 2:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
3 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
5 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
6 نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7 دلایل ارزانی نان سنگک از نظر رئیس اتحادیه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
9 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
10 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
11 معدوم‌سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه تکذیب شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خو...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  این سبزی دشمن فراموشی است کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.