اقدام بشردوستانه هتل سوئیسی


یک هتل در سوئیس برای هشدار به مشتریان خود در دور نریختن غذایشان روش جدیدی به کار گرفته است. او از تصاویر کودکان آفریقایی برای عدم اتلاف غذاها استفاده کرده است.

به گزارش لقمه،  هتلی در سوئیس با استفاده از نمایش تصاویر تکان‌دهنده کودکان آفریقایی سعی کرده از اتلاف مواد غذایی توسط مشتریانش خودداری کند. «بریگیته هلر»، مدیر هتل چهار ستاره «Monopol» در بخش لوسرن در مرکز سوئیس، می‌گوید که در هتل او مواد غذایی زیادی به هدر می‌رود و او نمی‌تواند نسبت به این اتفاق بی‌اعتنا باشد. نتیجه این احساس مسئولیت خانم هلر تبدیل به تابلویی شد با عکس کودکان قحطی‌زده آفریقایی به علاوه یک جمله که به زبان انگلیسی در پایین آن نوشته بود: «صبح بخیر مهمانان عزیز. به دلایل اخلاقی و معنوی ما در سوئیس غذاها را دور نمی‌ریزیم. لطفا غذایی را در بشقابتان بریزید که مطمئنید آن را میل می‌کنید. به خاطر درک و شعورتان سپاسگزاریم.»

در ادامه این مطلب آمده است: «کودکان در آفریقا به خاطر سوءتغذیه می‌میرند و مردم در سوئیس غذاها را اسراف می‌کنند و دور می‌ریزند. این اتفاق در این کشور به لحاظ اخلاقی و معنوی قابل قبول نیست.» زیر عکس یکی از کودکان بینوا هم این مطلب حک شده است: «کمک، کمک... سپاسگزاریم برای ساختن جهانی بهتر. مدیریت هتل» و پایین تصویری که کودک و کرکس هر دو در قاب تصویر گرسنه هستند هم اینگونه نوشته است: «کرکس منتظر است که کودک هر چه زودتر بمیرد!»

مدیریت متعهدانه این خانم نتایجی هم دربرداشته است. بر اثر مدیریت خانم هلر مشتریان چینی، باقی‌مانده غذای خود را بسته‌بندی می‌کنند و همراه خود می‌برند. هلر خود درباره این طرحش می‌گوید: «دیدن اینکه چه مقدار غذا روزانه اتلاف می‌شود، واقعا مرا آزار می‌دهد. ما باید مردم را آگاه کنیم و باید تصاویر کودکانی که در اثر گرسنگی در حال مرگ هستند را به آن‌ها نشان بدهیم.»

خانم هلر در ادامه درباره واکنش‌های احتمالی مشتریانش می‌گوید: «من به هیچ وجه نگران این نیستم که با این کار توریست‌هایی که به هتلم می‌‎آیند، اذیت یا دلزده شوند. من دارم برای متفاوت بودن تلاش می‌کنم و هرچند نمی‌توانم جهان را تغییر بدهم؛ اما این یک شروع است.» هلر نه تنها از این اقدامش راضی است که آن را وظیفه خود می‌داند: «من تشخیص دادم که با برنامه‌ریزی می‌توانم خیلی چیزها را تغییر بدهم. من این را وظیفه انسانی خودم می‌دانستم که کاری برای بشریت انجام دهم و این دقیقا همان کاری است که باید انجام می‌دادم.»

 بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :مجله مهر

کد: 8076 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ خرداد بازدید: 1996 ساعت: 12:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ خرداد
2 معروف ترین شهرهای سازنده شکلات در جهان ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن
3 داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي
4 مصرف گوشت سگ و گربه در سوییس ۱۳۹۱ جمعه ۱۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! بی‌شک مصرف گیاهان دارویی به صورت چای و دمنوش در طول روز یا استفاده از این گیاهان برای تهیه غذا و میان‌وعده‌های غذایی، ساده‌ترین راهکار برای بهره مندی از خواص بی‌شمار گیاهان دارویی است که به وفور به صورت خودرو و کشت شده در نقاط مختلف کشورمان دیده می‌شود.
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
هم بخورید و هم لاغر شوید مصرف صبحانه موجب کنترل اشتها شده و تمایل به مصرف شیرینی جات را کاهش می دهد.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.