آشنایی با نوشیدنی های مناسب ماه رمضان


با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همزمان شدن با روزهای گرم تابستان تصمیم گرفتم نوعی از نوشیدنی های تابستانی رو براتون شرح بدم.

به گزارش لقمه، با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همزمان شدن با روزهای گرم تابستان تصمیم گرفتم نوعی از نوشیدنی های تابستانی رو براتون شرح بدم. نوعی از شربتها که این روزها بسیار مرسوم هست و در همه خونه ها پیدا میشه و شربتهای میوه ای هستند. که معمولا اینطور هستش که مربای اون میوه رو درست میکنیم و شهدش رو جدا میکنیم.

ولی شربتهایی که امروز میخوام راجع بهشون صحبت کنم شربتهای گیاهی هستن. شربتهای گیاهی به دو صورت میتونن تهیه بشن. یا اون گیاه رو با کمی آب و شکر میجوشونیم و بعد از سرد شدن و صافی کردن با مقداری آب و یخ مخلوط کرده و میل میکنیم، یا به صورت عرقیجات هستن که با مقداری شربت پایه (2 پیمانه شکر+ 1 پیمانه آب را میجوشانیم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ یشه) و آب و یخ سرو میشه.

به این روش هر نوع عرق گیاهی که بخواید میتونین به صورت شربت میل کنین . فقط باید در نظر داشته باشیم که بعضی عرقیات رو به خاطر طعم و عطر تندشون زیاد استفاده نکنیم. مثلا در هر لیوان آب، شربت رو به مقدار دلخواه و عرقیات رو در حد دو تا سه قاشق اضافه میکنیم و با یخ سرو میکنیم. البته اضافه کردن مقداری طعم دهنده مثل آبلیمو در طعم نوشیدنی خیلی تاثیر داره.خوشبختانه عرقیات تنوع بسیار بالایی داره و برای سلامتی واقعا مفید هستن و میتونیم هم متنوع بنوشیم و هم سالم.

 


نوشیدنی نعناع

  • عرق نعناع            2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش         2 قاشق غذاخوری
  • آب                     1 لیوان
  • شربت پایه             به مقدار لازم


نوشیدنی بهارنارنج

  • عرق بهارنارنج         2 قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال           1/2 لیوان
  • آب                   1/2 لیوان
  • شربت پایه               به مقدار لازم


نوشیدنی گل گاو زبان

  • دم نوش گل گاو زبان         1/2 لیوان
  • آب                               1/2 لیوان
  • شربت پایه                           به مقدار لازم
  • عرق سنبل الطیب                2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو                             1 قاشق غذاخوری

 

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8087 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 3632 ساعت: 12:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 درمان خانگی و فوری گرمازدگی با ۱۰ نوشیدنی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
5 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
7 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
8 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
9 یافته های جدید درباره نوشیدنی های رژیمی ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
10 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
11 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  غذاهای آماده و كم‌خاصیت همه ما هر روز انواع و اقسام مواد غذایی آماده و نیم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آرامش در خواب با این دمنوش‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
بااین میوه ها پوستتان را "لیزردرمانی" کنید قبل از آنکه به سراغ درمان های گران قیمت برای زیبایی پوست صورتتان بروید می توانید مصرف این میوه ها و سبزیجات و تاثیر معجره آسای آن بر پوست صورتتان را امتحان کنید.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.