آشنایی با نوشیدنی های مناسب ماه رمضان


با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همزمان شدن با روزهای گرم تابستان تصمیم گرفتم نوعی از نوشیدنی های تابستانی رو براتون شرح بدم.

به گزارش لقمه، با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و همزمان شدن با روزهای گرم تابستان تصمیم گرفتم نوعی از نوشیدنی های تابستانی رو براتون شرح بدم. نوعی از شربتها که این روزها بسیار مرسوم هست و در همه خونه ها پیدا میشه و شربتهای میوه ای هستند. که معمولا اینطور هستش که مربای اون میوه رو درست میکنیم و شهدش رو جدا میکنیم.

ولی شربتهایی که امروز میخوام راجع بهشون صحبت کنم شربتهای گیاهی هستن. شربتهای گیاهی به دو صورت میتونن تهیه بشن. یا اون گیاه رو با کمی آب و شکر میجوشونیم و بعد از سرد شدن و صافی کردن با مقداری آب و یخ مخلوط کرده و میل میکنیم، یا به صورت عرقیجات هستن که با مقداری شربت پایه (2 پیمانه شکر+ 1 پیمانه آب را میجوشانیم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ یشه) و آب و یخ سرو میشه.

به این روش هر نوع عرق گیاهی که بخواید میتونین به صورت شربت میل کنین . فقط باید در نظر داشته باشیم که بعضی عرقیات رو به خاطر طعم و عطر تندشون زیاد استفاده نکنیم. مثلا در هر لیوان آب، شربت رو به مقدار دلخواه و عرقیات رو در حد دو تا سه قاشق اضافه میکنیم و با یخ سرو میکنیم. البته اضافه کردن مقداری طعم دهنده مثل آبلیمو در طعم نوشیدنی خیلی تاثیر داره.خوشبختانه عرقیات تنوع بسیار بالایی داره و برای سلامتی واقعا مفید هستن و میتونیم هم متنوع بنوشیم و هم سالم.

 


نوشیدنی نعناع

  • عرق نعناع            2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش         2 قاشق غذاخوری
  • آب                     1 لیوان
  • شربت پایه             به مقدار لازم


نوشیدنی بهارنارنج

  • عرق بهارنارنج         2 قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال           1/2 لیوان
  • آب                   1/2 لیوان
  • شربت پایه               به مقدار لازم


نوشیدنی گل گاو زبان

  • دم نوش گل گاو زبان         1/2 لیوان
  • آب                               1/2 لیوان
  • شربت پایه                           به مقدار لازم
  • عرق سنبل الطیب                2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو                             1 قاشق غذاخوری

 

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8087 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 3568 ساعت: 12:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 درمان خانگی و فوری گرمازدگی با ۱۰ نوشیدنی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
5 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
7 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
8 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
9 یافته های جدید درباره نوشیدنی های رژیمی ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
10 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
11 فواید مصرف صبحگاهی نوشیدنی‌های سبز/ از سم زدایی تا کاهش وزن ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تندخویی با مصرف غذای سرخ شده یک متخصص تغذیه گفت: یکی از روش‌های تأمین آرامش روا...

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی پایگاه خبری لقمه: با وجود خواص مفید پونه کوهی، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود؛ زیرا در دوزهای بالا ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند. همچنین، زنان باردار یا شیرده و افرادی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند، باید قبل از استفاده از آن با پزشک یا متخصص مشورت کنند.
کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.