پیشنهاد مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو
نشانه آبلیموی طبیعی را بشناسید


با تعبیه برچسب رنگی، آب لیموی طبیعی متمایز از انواع فرمولاسیون آن خواهد شد و مردم به راحتی می توانند ابلیموی طبیعی را از فرمولاسیون شناسایی کنند.

به گزارش لقمه، دکتر حسین رستگار، مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: هرگونه تغییر در ماهیت آن یا افزودن مواد دیگر به این آب لیموی طبیعی می تواند فرآورده را تا سطح تقلب یا عدم انطباق بر چسب با محتوی فرآورده نزول دهد.

وی با بیان اینکه بررسی شاخص های ایمنی در آبلیمو نیز مانند آب میوه قواعدی دارد که طی مراحلی می تواند کارشناسان را به نتیجه برساند  که کدام ابلیمو طبیعی و کدام یک از انواع آنها فرمولاسیون می باشد تصریح کرد: بررسی گزارشات مکرر ازعدم تطابق بین ترکیبات محتوی و مطالب درج شده در برچسب های آبلیموی طبیعی، ضرورت بازنگری در ضوابط تولید ابلیمو توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد را اجتناب ناپذیر می نمایاند.

رستگار اضافه کرد: باید اساس و معیار تولید آب لیموهای طبیعی و فرمولاسیون را از یکدیگر تفکیک نمود و در صورتی که انواع فرمولاسیون آن موجب تهدید شاخص های سلامت می گردد آنها را به عنوان تقلب در تولید محسوب نمود.

وی برای راهنمایی بیشتر مردم در هنگام خرید پیشنهادی نیز ارائه داد و اظهار داشت: با تعبیه برچسب رنگی، آب لیموی طبیعی متمایز از انواع فرمولاسیون آن خواهد شد و مردم به راحتی می توانند ابلیموی طبیعی را از فرمولاسیون شناسایی کنند.

رستگار با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها معیارهای تولید، به  ابلیموهای طبیعی اختصاص دارد  و برای نوع  فرمولاسیون آنها هیچ ظابطه ای  تصویب نشده است تاکید نمود: در حال حاضر به هر نوع  دیگری از آب لیمو بجز طبیعی می توان عنوان تقلبی اطلاق کرد و به دلیل عدم انطباق بر چسب فرآورده با محتوی، آن را مورد نقد کارشناسان قرار داده ، دستور جمع آوری آنها از سطح عرضه را صادر نمود.

مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو، خاطر نشان نمود: همانطور که در ضوابط مربوط به آب میوها، بین انواع طبیعی و نوع نکتار تفاوت وجود دارد باید ضمن بازنگری در ضوابط آب لیموهای طبیعی، بین آنها و انواع فرمولاسیون آب لیموها نیز تفاوت قائل شد و برای آنها تعیین ضوابط نمود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8259 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر بازدید: 2963 ساعت: 4:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
3 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 ارتباط آبلیمو با کاهش وزن چیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
6 ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۹ مهر
7 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
9 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
10 بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی و دریغ از حتی یک قطره آبلیموی طبیعی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
کدام کشورها رکورددار چاق‌ترین انسان‌های روی زمین هستند پایگاه خبری لقمه: چاقی به یکی از جدی‌ترین معضلات انسان مدرن تبدیل شده است، نرخ چاقی هر روز رو به افزایش می‌رود و مردم برخی از کشورها رکورددار چاق‌ترین انسان‌های روی زمین هستند.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.