کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: طبیعتا وقتی آبلیمو با افزودنی‌هایی ترکیب می‌شود، دیگر نمی‌توان به آن عنوان صد درصد طبیعی را اطلاق کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهندس نسترن محمدی در این باره گفت: طبیعتا وقتی آبلیمو با افزودنی‌هایی  ترکیب می‌شود دیگر نمی‌توان به آن عنوان صد درصد طبیعی اطلاق کرد و اینکه عبارت صد در صد طبیعی برای آبمیوه خالص و غیر بازسازی شده بکار می‌رود و عنوان طبیعی برای محصولاتی که مواد افزودنی سنتتیک به آنها اضافه نشده باشد، کاربرد دارد و معمولا قیمت محصولات صد در صد  طبیعی گران‌تر هم  هست.

 

وی افزود: یکی از معضلات امروز ارگان‌های نظارتی در سراسر دنیا برخورد با تقلب در فرآورده‌های غذایی است؛ چراکه پیشرفت علم و بهره‌مندی از آن در تولید، چالشی را نیز از سوی متقلبان برای این حوزه بوجود می‌آورد؛ یعنی برخی‌ها به طمع کسب سود بیشتر، هنرشان کاهش قیمت‌ تولید با تقلب است و البته که شناسایی این تقلب‌ها خیلی هم سهل نیست.

 

محمدی اظهار داشت: اما با همه این تفاسیر، نظارت سازمان غذا و دارو بر تولیدکنندگان مستمر است و دستگاه‌های نظارتی مانند ما  اهتمام خود را در مبارزه با متخلفان و متقلبانی قرار می‌دهند که به انحاء مختلف می‌خواهند از نظارت‌ها بگریزند.

 

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو افزود: البته در برخی موارد هم افراد غیرمسئول و ناآگاه مطالبی مطرح می‌کنند با این توجیه که  آبلیموهای موجود در بازار از مواد شیمیایی ساخته شده‌اند و آبلیمو نیستند و با این چنین اظهاراتی موجب تشویش اذهان می‌شوند، اما به پشتوانه نظارت‌های جدی  معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به عنوان مجریان سیاست‌های کلان سازمان غذا و دارو، نباید بر آنها وقعی نهاد و سخنان‌شان را جدی تلقی کرد.

 

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محمدی افزود: از جمله  وظایف سازمان غذا و دارو اتخاذ تدابیری است که بواسطه آن مردم از صحت و سلامت فرآورده‌های غذایی  اطمینان حاصل کنند؛ به همین دلیل توصیه اساسی ما توجه مردم به نشان سازمان غذا و دارو و پروانه بهداشتی در بسته بندی فراورده‌های غذایی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10420 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2856 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
3 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 ارتباط آبلیمو با کاهش وزن چیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۹ مهر
6 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
7 اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
9 بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی و دریغ از حتی یک قطره آبلیموی طبیعی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۵ مهر
10 نشانه آبلیموی طبیعی را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
مقابله با استرس و اضطراب‌ با این گیاهان دارویی استرس، اضطراب، فشارهای روحی! نگرانی و دلهره! نگرانی از دیر رسیدن، نگرانی از عدم موفقیت، ترس از آینده، ترس از بی‌پولی، استرس‌های شغلی و تحصیلی و هزار و یک دلیل دیگر که باعث می‌شوند اضطراب تمام وجود آدم رابگیرد و امانش را ببرد.
ویتامین C از مسمومیت ناشی از سرب جلوگیری می‌کند تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف کافی ویتامین C بدن انسان را از مسمومیت ناشی از ترکیبات سرب محافظت می‌کند.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.