دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی


اگر از درست کردن حلواهای معمولی خسته شده اید می توانید حلوای زنجبیلی را امتحان کنید که طعمی متفاوت هم دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، از این حلوا می توانید برای تزیین سفره هایتان و همچنین ادای نذرتان نیز استفاده کنید.

 

مواد لازم

آرد سفید:   400 گرم.
روغن جامد یا کره.300 گرم.
پودر قند:130 گرم.
پودر زنجبیل:به ازای هر پیمانه آرد :1 قاشق غذا خوری پر.
پودر گل سرخ برای تزیین روی حلوا به مقدار لازم.
زعفران آب کرده:1قاشق مربا خوری.
 

 

طرز تهیه:

آرد را پس از الک کردن روی حرارت می گذاریم تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد روغن یا کره آب شده را که زعفران را هم بهش اضافه کردیم به آرد اضافه می کنیم. هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شوند.

بعد پودر قند را اضافه می کنیم و حالا پودر زنجبیل را اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود، بعد داخل سینی پهن می کنیم و روی آن پودر گل سرخ می ریزیم.

نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و بعد قالب می زنیم. پرتی های قالب را هم دوباره روی کتری کمی نرم می کنیم دوباره قالب می زنیم.

 

نکات:


اگر از کره استفاده می کنید، حلوا انسجام کمتری پیدا می کند و شکل دادنش کمی بیشتر کار می برد اما در عوض حلوا ترد تر میشود.


با استفاده از روغن حلوا فشرده تر می شود. من خودم نصف کره و نصف روغن را ترجیح می دهم.

 

روغن یا کره را کم کم اضافه کنید تا جایی که حلواتون انسجام بگیرد. یکباره همه مقدار روغن یا کره را استفاده نکنید.
 

با توجه به مزاج خانواده می توانید مقدار پودر زنجبیل را زیاد یا کم کنید.


این مقدار مواد، 30 تا35 قطعه حلوای زنجبیل لوزی متوسط به شما می دهد.


 

دستور و نکات آشپزی: صدیقه فضلی

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8357 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان بازدید: 4436 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
3 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 صادرات 914 تن كدو حلوایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7 تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
9 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
10 روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد پایگاه خبری لقمه:تحقیقات نشان می دهد مکمل ویتامین ...

  مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...

  فیبر و تا ثیر آن بر دیابت پایگاه خبری لقمه: حضور فیبر های رژیمی در رژیم غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای ضد پیری برخی مواد غذایی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تأثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
آیا حقایق چربی سوزی را می‌دانید!؟ ما در این مطلب می خواهیم برخی حقایق کاهش وزن، از نحوه سوختن چربی‌ها در بدن و تولید انرژی گرفته تا راهکارهای صحیح این سوخت چربی را با شما در میان بگذاریم.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟