دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی


اگر از درست کردن حلواهای معمولی خسته شده اید می توانید حلوای زنجبیلی را امتحان کنید که طعمی متفاوت هم دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، از این حلوا می توانید برای تزیین سفره هایتان و همچنین ادای نذرتان نیز استفاده کنید.

 

مواد لازم

آرد سفید:   400 گرم.
روغن جامد یا کره.300 گرم.
پودر قند:130 گرم.
پودر زنجبیل:به ازای هر پیمانه آرد :1 قاشق غذا خوری پر.
پودر گل سرخ برای تزیین روی حلوا به مقدار لازم.
زعفران آب کرده:1قاشق مربا خوری.
 

 

طرز تهیه:

آرد را پس از الک کردن روی حرارت می گذاریم تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد روغن یا کره آب شده را که زعفران را هم بهش اضافه کردیم به آرد اضافه می کنیم. هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شوند.

بعد پودر قند را اضافه می کنیم و حالا پودر زنجبیل را اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود، بعد داخل سینی پهن می کنیم و روی آن پودر گل سرخ می ریزیم.

نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و بعد قالب می زنیم. پرتی های قالب را هم دوباره روی کتری کمی نرم می کنیم دوباره قالب می زنیم.

 

نکات:


اگر از کره استفاده می کنید، حلوا انسجام کمتری پیدا می کند و شکل دادنش کمی بیشتر کار می برد اما در عوض حلوا ترد تر میشود.


با استفاده از روغن حلوا فشرده تر می شود. من خودم نصف کره و نصف روغن را ترجیح می دهم.

 

روغن یا کره را کم کم اضافه کنید تا جایی که حلواتون انسجام بگیرد. یکباره همه مقدار روغن یا کره را استفاده نکنید.
 

با توجه به مزاج خانواده می توانید مقدار پودر زنجبیل را زیاد یا کم کنید.


این مقدار مواد، 30 تا35 قطعه حلوای زنجبیل لوزی متوسط به شما می دهد.


 

دستور و نکات آشپزی: صدیقه فضلی

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8357 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان بازدید: 4435 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
3 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 صادرات 914 تن كدو حلوایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7 تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
9 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
10 روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر شیر مادر بر رشد کودک

  درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا یکی از درمان‌های ساده برای کبد چرب، مصرف روزانه «ش...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
غذاهای قهرمان پرور کدامند؟ نگاهی داریم به رژیم غذایی 14 قهرمان انیمیشنی محبوب و بیماری هایی که با پیروی از این رژیم غذایی به احتمال زیاد از آنها دور می مانند. در کنار هر کدام از مواد غذایی که آنها در ذهن ما جا انداخته اند، یک دستور غذایی ساده و خوشمزه هم ما پیشنهاد داده ایم.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
تجویز رژیمهای غذایی غلط در برخی مطب ها مدیر اولین جشنواره "تناسب اندام و بدنسازی، تهدید تا سلامت" معتقد است که در برخی از مطبهای پزشکان رژیمهای غذایی تجویز می شود که غلط است و کارشناسان تغذیه آنها را قبول ندارند.