دستور اختصاصی تهیه حلوای زنجبیلی


اگر از درست کردن حلواهای معمولی خسته شده اید می توانید حلوای زنجبیلی را امتحان کنید که طعمی متفاوت هم دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، از این حلوا می توانید برای تزیین سفره هایتان و همچنین ادای نذرتان نیز استفاده کنید.

 

مواد لازم

آرد سفید:   400 گرم.
روغن جامد یا کره.300 گرم.
پودر قند:130 گرم.
پودر زنجبیل:به ازای هر پیمانه آرد :1 قاشق غذا خوری پر.
پودر گل سرخ برای تزیین روی حلوا به مقدار لازم.
زعفران آب کرده:1قاشق مربا خوری.
 

 

طرز تهیه:

آرد را پس از الک کردن روی حرارت می گذاریم تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد روغن یا کره آب شده را که زعفران را هم بهش اضافه کردیم به آرد اضافه می کنیم. هم می زنیم تا به خوبی مخلوط شوند.

بعد پودر قند را اضافه می کنیم و حالا پودر زنجبیل را اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود، بعد داخل سینی پهن می کنیم و روی آن پودر گل سرخ می ریزیم.

نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و بعد قالب می زنیم. پرتی های قالب را هم دوباره روی کتری کمی نرم می کنیم دوباره قالب می زنیم.

 

نکات:


اگر از کره استفاده می کنید، حلوا انسجام کمتری پیدا می کند و شکل دادنش کمی بیشتر کار می برد اما در عوض حلوا ترد تر میشود.


با استفاده از روغن حلوا فشرده تر می شود. من خودم نصف کره و نصف روغن را ترجیح می دهم.

 

روغن یا کره را کم کم اضافه کنید تا جایی که حلواتون انسجام بگیرد. یکباره همه مقدار روغن یا کره را استفاده نکنید.
 

با توجه به مزاج خانواده می توانید مقدار پودر زنجبیل را زیاد یا کم کنید.


این مقدار مواد، 30 تا35 قطعه حلوای زنجبیل لوزی متوسط به شما می دهد.


 

دستور و نکات آشپزی: صدیقه فضلی

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8357 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان بازدید: 4176 ساعت: 12:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
3 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 صادرات 914 تن كدو حلوایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7 تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
9 سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
10 روش تهیه دسر کدو حلوایی ویژه شب یلدا ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟
خواص درمانی عناب خواص آنتی اكسیدان عناب همچنین به جلوگیری از سرطان كمك می كند.