معاون وزیر: قیمت نان باید آزاد شود


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهادکشاورزی از تشکیل کمیته ارتقای کیفیت و سلامت آرد و نان توسط شرکت بازرگانی دولتی با مشارکت بخش خصوصی در سال‌جاری خبر داد و خواستار آزادسازی قیمت نان شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی قنبری با بیان اینکه رقم مربوط به ضایعات نان کشور سالانه ۲ هزار میلیارد تومان است، اظهارداشت: برای کاهش ضایعات باید در زمینه ارتقای ماشین آلات پخت و ارتقای کیفیت مواداولیه مورد استفاده در نان تلاش کنیم، ضمن اینکه باید اقدام به بالا بردن سطح آموزشی نانوایان کنیم.

وی از تشکیل کمیته ارتقای کیفیت و سلامت آرد و نان توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران با مشارکت بخش خصوصی در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: برنامه اصلی ما در این کمیته، سرمایه گذاری برای ارتقای سطح آموزش نیروهای انسانی به منظور افزایش کیفیت آرد و نان کشور است.

قنبری در پاسخ به پرسشی در مورد آزادسازی قیمت آرد نیز اعلام کرد: آزادسازی قیمت آرد، موضوع مهم و اساسی است و دولت باید درباره آن تصمیم‌گیری کند و ما نیز معتقدیم برای جلوگیری از مفاسد اقتصادی، رانت‌خواری و دوگانگی قیمت، باید به این سمت حرکت کرد.

وی با اشاره به اینکه آزادسازی قیمت آرد نانوایی، عوارضی به دنبال دارد که برای کاهش آن، حمایت از اقشار آسیب پذیر ضروری است، ادامه داد: تلاش می‌کنیم از محل یارانه‌ها، نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان در راستای آموزش، بهداشت و کمک به افراد نیازمند و آسیب‌پذیر استفاده کنیم.

وی ادامه داد: همچنین تلاش می‌کنیم از طریق آموزش نیروهای انسانی، بالابردن کیفیت گندم و ماشین‌های آردسازی و آسیابانی، کیفیت نان ها را افزایش دهیم.

قنبری در عین حال از تشکیل دانشگاه مربوط به نان توسط بخش خصوصی خبر داد و افزود: این دانشگاه به بالا بردن کیفیت نان کمک می‌کند و در آینده نزدیک، شاهد پیشرفت و بهبود کیفیت آرد و نان خواهیم بود.

وی در مورد گندم نیز اظهار داشت: با خرید ۸ میلیون و ۸۰ هزار تن گندم داخلی، نیاز خبازان سراسر کشور به آرد تأمین شده و امسال گندم وارد نمی‌کنیم

ضمن اینکه برآورد می‌شود بخش خصوصی امسال برای مصرف صنعت ۲ میلیون تن گندم وارد کشور کند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 




کد: 8399 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ آذر بازدید: 1697 ساعت: 3:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
11 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

  جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت