پلمپ کارگاه بستنی غیرمجاز در تهرانپارس


باپایگاه خبری لقمه : کارگاه بستنی غیرمجاز با حضور کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس شعبه تعزیرات حکومتی موقتا پلمپ شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، صبح امروز در گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران با حضور کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه تولید بستنی غیرمجاز پلمپ شد.

دریکوند کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مورد گفت: این کارگاه غیرمجاز که اقدام به قالب زنی و بسته بندی بستنی بدون مجوز کرده است پلمپ و نمونه برداری از محصولات به منظور آزمایش انجام شد.

وی افزود: همچنین مقدار زیادی آبلیمو و آب زرشک غیربهداشتی با برندهای نامعتبر نیز در این کارگاه کشف و در محل امحا شد.

داود نوروز پرست رئیس شعبه ویژه تخلفات بهداشتی و دارویی در مورد این کارگاه گفت: این کارگاه که بدون مجوز قانونی اقدام به کار کرده است، براساس ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی و آشامیدنی تا دریافت نتیجه نمونه برداری ها پلمپ و پرونده تخلف پرونده نیز در تعزیرات حکومتی تشکیل می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تی نیوز

کد: 8501 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر بازدید: 1786 ساعت: 10:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 کارگاه ساخت ظروف مسی ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
3 تولید فرآورده‌های غذایی در واحد‌های کوچک آزاد شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
4 نخستین نمایشگاه جامع تولیدات ملی برگزار می‌شود/ سهم ۵۰ درصدی نظام توزیع از قیمت کالا ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
5 پخت زولبیا و بامیه در کارگاه ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
6 پشت‌پرده فروش فاضلاب که به کشاورزان فروخته می شود ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
7 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 پلمپ کارگاه تولیدی غیرمجاز لواشک و تمر هندی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 کارگاه پخت نان رمضان تبریز ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
10 سومین کنگره بین‌المللی طب سنتی در چین برگزار شد ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مفیدترین مواد طبیعی برای از بین بردن سموم بدن اگر قصد کاهش وزن دارید، یا می خواهید انرژی بیشتری کسب کنید، پوست صورت شما شاداب تر به نظر آید، در خلق و خوی خود تغییر ایجاد کنید، این چند ماده غذایی را که در این مطلب به آن اشاره شده است، به برنامه غذایی خود بیفزایید.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.