پلمپ کارگاه بستنی غیرمجاز در تهرانپارس


باپایگاه خبری لقمه : کارگاه بستنی غیرمجاز با حضور کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس شعبه تعزیرات حکومتی موقتا پلمپ شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، صبح امروز در گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران با حضور کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه تولید بستنی غیرمجاز پلمپ شد.

دریکوند کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مورد گفت: این کارگاه غیرمجاز که اقدام به قالب زنی و بسته بندی بستنی بدون مجوز کرده است پلمپ و نمونه برداری از محصولات به منظور آزمایش انجام شد.

وی افزود: همچنین مقدار زیادی آبلیمو و آب زرشک غیربهداشتی با برندهای نامعتبر نیز در این کارگاه کشف و در محل امحا شد.

داود نوروز پرست رئیس شعبه ویژه تخلفات بهداشتی و دارویی در مورد این کارگاه گفت: این کارگاه که بدون مجوز قانونی اقدام به کار کرده است، براساس ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی و آشامیدنی تا دریافت نتیجه نمونه برداری ها پلمپ و پرونده تخلف پرونده نیز در تعزیرات حکومتی تشکیل می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تی نیوز

کد: 8501 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر بازدید: 1608 ساعت: 10:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 کارگاه ساخت ظروف مسی ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
3 تولید فرآورده‌های غذایی در واحد‌های کوچک آزاد شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
4 نخستین نمایشگاه جامع تولیدات ملی برگزار می‌شود/ سهم ۵۰ درصدی نظام توزیع از قیمت کالا ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
5 پخت زولبیا و بامیه در کارگاه ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
6 پشت‌پرده فروش فاضلاب که به کشاورزان فروخته می شود ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
7 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 پلمپ کارگاه تولیدی غیرمجاز لواشک و تمر هندی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 کارگاه پخت نان رمضان تبریز ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
10 سومین کنگره بین‌المللی طب سنتی در چین برگزار شد ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  7 فایده آب هندوانه آب هندوانه نه تنها یک نوشیدنی گوارا و مناسب برای ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
بهترین میوه جایگزین قند و شکر یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، از خرما به عنوان میوه ای نام برد که با خوردن ۱۵ گرم آن در روز می توان کم خونی ناشی از کمبود آهن بدن را برطرف کرد.