پلمپ کارگاه بستنی غیرمجاز در تهرانپارس


باپایگاه خبری لقمه : کارگاه بستنی غیرمجاز با حضور کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس شعبه تعزیرات حکومتی موقتا پلمپ شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، صبح امروز در گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان تهران با حضور کارشناسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه تولید بستنی غیرمجاز پلمپ شد.

دریکوند کارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مورد گفت: این کارگاه غیرمجاز که اقدام به قالب زنی و بسته بندی بستنی بدون مجوز کرده است پلمپ و نمونه برداری از محصولات به منظور آزمایش انجام شد.

وی افزود: همچنین مقدار زیادی آبلیمو و آب زرشک غیربهداشتی با برندهای نامعتبر نیز در این کارگاه کشف و در محل امحا شد.

داود نوروز پرست رئیس شعبه ویژه تخلفات بهداشتی و دارویی در مورد این کارگاه گفت: این کارگاه که بدون مجوز قانونی اقدام به کار کرده است، براساس ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی و آشامیدنی تا دریافت نتیجه نمونه برداری ها پلمپ و پرونده تخلف پرونده نیز در تعزیرات حکومتی تشکیل می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تی نیوز

کد: 8501 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر بازدید: 1907 ساعت: 10:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 کارگاه ساخت ظروف مسی ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
3 تولید فرآورده‌های غذایی در واحد‌های کوچک آزاد شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
4 نخستین نمایشگاه جامع تولیدات ملی برگزار می‌شود/ سهم ۵۰ درصدی نظام توزیع از قیمت کالا ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
5 پخت زولبیا و بامیه در کارگاه ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
6 پشت‌پرده فروش فاضلاب که به کشاورزان فروخته می شود ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
7 کارگاه پخت ترحلوا در ماه رمضان ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
8 پلمپ کارگاه تولیدی غیرمجاز لواشک و تمر هندی ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
9 کارگاه پخت نان رمضان تبریز ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
10 سومین کنگره بین‌المللی طب سنتی در چین برگزار شد ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
آنتی بیوتیک را اینجوری مصرف کنیم آنتی‌بیوتیک‌ها بعد از مسکن‌ها دومین دسته از داروهای پرمصرف کشور محسوب می‌شوند که بسیاری از آنها را می‌توان بدون نسخه پزشک از داروخانه‌ها تهیه كرد.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.