معاون حجتی اعلام کرد:
توجه ویژه به افزایش راندمان، کارآیی و بهینه‌سازی مصرف آب در برنامه ششم توسعه کشور


پایگاه خبری لقمه: معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: در برنامه ششم توسعه کشور بحث افزایش راندمان، کارآیی و بهینه‌سازی مصرف آب به طور خاص و ویژه دیده شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی‌مراد اکبری با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید بر روند افزایش راندمان آب در بخش کشاورزی تاکید دارد، افزود: خط قرمز نظام، آب و مسائل زیست‌محیطی است و هیچ دولتی تاکنون به اندازه دولت تدبیر و امید به این ظرفیت حیاتی کشور توجه نکرده است.

وی به مصوبات سفر ریاست جمهوری به شهرستان‌‌های غربی استان تهران اشاره کرد و گفت: مقرر شد سالانه ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این مناطق با اعتبارات دولتی به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شوند.

همچنین علی‌اشرف منصوری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران دراین زمینه گفت: یکی از سیاست‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی توسعه سیستم آبیاری نوین با تاکید بر آبیاری میکرو در سطح مزارع و باغات است.

وی ادامه داد: با مصوبات ریاست جمهوری مقرر شد تا پایان سال ۹۵، به میزان ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تهران تحت پوشش سامانه‌های نوین آبیاری میکرو قرار گیرد.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: تاکنون قرارداد اجرای سیستم‌های نوین آبیاری با تاکید بر آبیاری میکرو در سطحی بیش از ۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به روش‌های آبیاری نوار تیپ، آبیاری قطره‌ای و بارانی منعقد شده و این روند رو به افزایش است.

منصوری با بیان اینکه محدودیتی برای تجهیز و توسعه سامانه‌های نوین آبیاری قائل نیستیم، تاکید کرد: بر اساس قانون بودجه سال ۹۴، تا ۸۵ درصد هزینه‌های اجرای سامانه‌های نوین آبیاری به صورت بلاعوض توسط دولت و مابقی توسط مجریان یا تسهیلات بانکی پرداخت می‌شود.

وی با بیان این که در حال حاضر منابع اعتباری به اندازه مورد نیاز این پروژه‌ها تامین نشده است، تاکید کرد: عملیات اجرایی شدن پروژه را به سرعت ادامه می‌دهیم و با توجه به اهمیت موضوع و تاثیراتی که اجرای این سیستم‌ها در افزایش راندمان و مدیریت بهینیه مصرف آب دارد، با شتاب بیشتر کار را عملیاتی خواهیم کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اضافه کرد: در صورت تخصیص منابع اعتباری لازم توسط دولت، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری، بیش از برنامه حرکت کنیم.

وی افزود: برای تکمیل پروژه‌های ۱۰ هزار هکتاری سامانه‌های نوین آبیاری، ۷۵ میلیارد تومان در سال ۹۴ پیش‌بینی شده که تا کنون ۹ میلیارد تومان به این پروژه‌ها اختصاص یافته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8546 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر بازدید: 2168 ساعت: 2:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
2 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
روشهای درمان سردردهای زمستانی از دیدگاه طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس طب سنتی راه‌های رفع سردرد در زمستان از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.