صادرات سالانه بیش از 2 میلیارد دلار خشکبار ایرانی به بیش از 50 کشور جهان


پایگاه خبری لقمه: سالانه بیش از دو میلیارد دلار خشکبار از ایران به بیش از ۵۰ کشور جهان اعم از آلمان، آمریکا، فرانسه، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، سوئد، نروژ و ... صادر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در کشورمان سالانه حدود 200 هزار تن پسته، 160 هزار تن کشمش، 150 هزار تن مغز گردو، یک میلیون و 200 هزار تن خرما، 35 تن انجیر، 50 هزار تن بادام درختی، 330 تن لوبیا، 90 هزار تن عدس، 300 هزار تن نخود و 270 تن زعفران تولید می شود.
شرایط و تنوع اقلیمی ایران به گونه‌ای است که محصولات متنوع کشاورزی با کیفیت مناسب تولید و به لحاظ پیشینه سنتی، برخی از این اقلام همانند خرما، کشمش، انجیر، پسته، گردو، بادام و فندق به صورت خشکبار مصرف گسترده ای در بازار داخل و خارج ایجاد کرده است.
صنعت خشکبار ایران به دلیل دارا بودن محصولاتی مانند پسته (رتبه دو تولید جهان)، خرما (رتبه دو تولید جهان)، بادام ( چهارمین تولیدکننده جهان)، گردو (سومین تولیدکننده جهان)، کشمش ( چهارمین تولیدکننده جهان) و فندق (پنجمین تولیدکننده جهان) در بازارهای جهانی شناخته شده است اما به رغم پیشینه این صنعت و مبادلات گسترده جهانی آن طی سال های گذشته، نمایشگاهی در خور آن برگزار نشده بود.
در این راستا، امسال سومین نمایشگاه بین‌المللی خشکبار، آجیل، میوه‌های خشک و صنایع وابسته از تاریخ 12 تا 15 دی ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار خواهد شد که علاوه بر عرضه و ارائه انواع خشکبار و آجیل و میوه های خشک، نوین ترین دستگاه ها، تجهیزات و صنایع مختلف مربوط به فرآوری و بسته‌بندی‌های صادراتی خشکبار نیز به نمایش گذاشته می شود.
در این نمایشگاه تولیدکنندگان و توزیع کنندگان آجیل و خشکبار، شرکت ها، کارخانه ها و کارگاه های بسته بندی خشکبار، واحدها و کارگاه های پوستگیری، بو دادن، شرکت های پاستوریزه کردن خشکبار، واحدهای درجه بندی، خلال و پودر کردن خشکبار، شرکت ها، کارخانه ها و کارگاه های فرآوری میوه و سبزیجات خشک، زرشک و عناب، زعفران، چای و قهوه، ادویه و چاشنی و واحد های تولیدی و صادراتی حبوبات، غلات، برنج، ذرت و گندم نوین‌ترین و جدیدترین صنایع، تولیدات و خدمات خود را ارائه خواهند کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8601 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۵ دي بازدید: 2447 ساعت: 8:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
2 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
3 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
5 ارزآوری خشکبار ۹ درصد بیشتر شد ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
6 تزیین جذاب هندوانه ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 سلامت میوه‌های خشک تضمین نمی‌شود/انتقال بیماری هپاتیت و ایدز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
8 چرا ۷۰ درصد تخمه‌هایی که در ایران به فروش می‌رسد چینی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9 میوه خشک گران‌ترین خوراکی‌ بازار آجیل و خشکباردر شب یلدا ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
10 ارزان شدن آجیل و افزایش قیمت هندوانه، خرمالو و انار در آستانه شب یلدا ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.