به گزارش پایگاه خبری لقمه، در کشورمان سالانه حدود 200 هزار تن پسته، 160 هزار تن کشمش، 150 هزار تن مغز گردو، یک میلیون و 200 هزار تن خرما، 35 تن انجیر، 50 هزار تن بادام درختی، 330 تن لوبیا، 90 هزار تن عدس، 300 هزار تن نخود و 270 تن زعفران تولید می شود. شرایط و تنوع اقلیمی ایران به گونهای است که محصولات متنوع کشاورزی با کیفیت مناسب تولید و به لحاظ پیشینه سنتی، برخی از این اقلام همانند خرما، کشمش، انجیر، پسته، گردو، بادام و فندق به صورت خشکبار مصرف گسترده ای در بازار داخل و خارج ایجاد کرده است. صنعت خشکبار ایران به دلیل دارا بودن محصولاتی مانند پسته (رتبه دو تولید جهان)، خرما (رتبه دو تولید جهان)، بادام ( چهارمین تولیدکننده جهان)، گردو (سومین تولیدکننده جهان)، کشمش ( چهارمین تولیدکننده جهان) و فندق (پنجمین تولیدکننده جهان) در بازارهای جهانی شناخته شده است اما به رغم پیشینه این صنعت و مبادلات گسترده جهانی آن طی سال های گذشته، نمایشگاهی در خور آن برگزار نشده بود. در این راستا، امسال سومین نمایشگاه بینالمللی خشکبار، آجیل، میوههای خشک و صنایع وابسته از تاریخ 12 تا 15 دی ماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار خواهد شد که علاوه بر عرضه و ارائه انواع خشکبار و آجیل و میوه های خشک، نوین ترین دستگاه ها، تجهیزات و صنایع مختلف مربوط به فرآوری و بستهبندیهای صادراتی خشکبار نیز به نمایش گذاشته می شود. در این نمایشگاه تولیدکنندگان و توزیع کنندگان آجیل و خشکبار، شرکت ها، کارخانه ها و کارگاه های بسته بندی خشکبار، واحدها و کارگاه های پوستگیری، بو دادن، شرکت های پاستوریزه کردن خشکبار، واحدهای درجه بندی، خلال و پودر کردن خشکبار، شرکت ها، کارخانه ها و کارگاه های فرآوری میوه و سبزیجات خشک، زرشک و عناب، زعفران، چای و قهوه، ادویه و چاشنی و واحد های تولیدی و صادراتی حبوبات، غلات، برنج، ذرت و گندم نوینترین و جدیدترین صنایع، تولیدات و خدمات خود را ارائه خواهند کرد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست