به گزارش
لقمه، افزودن آلو خشک به وعدههای غذایی روزانه موجب افزایش تراکم بافت استخوانی میشود.
دکتر مهتاب کریمی، فوق تخصص تغذیه ورژیم درمانی با بیان این مطلب افزود: تحقیقات متخصصان نشان میدهد که مصرف آلو خشک در وعدههای غذایی روزانه موجب تغییرات شگرف در استحکام و افزایش تراکم بافت استخوانی بدن افراد میشود.
وی گفت: آلو خشک خواص بسیار زیادی برای بدن از جمله رفع یبوست داشته و یکی از بهترین مواد غذایی برای داشتن استخوانهای سالم است.
این متخصص خاطر نشان کرد: همچنین آلو حاوی بتاکاروتن است که در پیشگیری از اختلالات بینایی بسیار موثر است.
کریمی تصریح کرد: مصرف بیش از حد آلو در افرادی که دستگاه گوارش ضعیف دارند موجب سوزش معده و حتی بروز اسهال میشود.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران