خواص ضد سرطانی هویج


خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.

به گزارش لقمه، مطالعات اخیر محققان مرکز بیوتکنولوژی اسپانیا نشان می دهد که هویج دارای ترکیباتی است که در پیشگیری از انواع سرطان، بیماری های قلبی عروقی و بیماری های عصبی موثر است.

هویج دارای فیبر زیادی است و از بروز بیماری های گوارشی پیشگیری می کند.

برخی از فواید دیگر هویج عبارتند از:

• سرشار از ویتامین A و K
• هضم آسان
• محافظت از بینایی و دید بهتر در شب
• سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم
• تنظیم قند خون
• ازبین بردن التهاب ریه و حافظت از آن
• درمان خشکی پوست و بیماری پسوریازیس
• تحریک شیره های گوارشی و درمان بی اشتهایی
• افزایش شیر مادران

افسردگی یکی از مهمترین دلایل بروز پارکینسون

مطالعات اخیر محققان تایوانی نشان می دهد که افسردگی، احتمال بروز بیماری پارکینسون را افزایش می دهد.

تحقیقاتی که روی ۲۲ هزار نفر در سنین و موقعیت های اجتماعی مختلف انجام گرفته نشان می دهد که افسردگی یکی از مهمترین دلایل بروز بیماری پارکینسون است.

طبق آخرین آمارگیری انجام شده در آمریکا، از هر ۵۰۰ نفر یک نفر مبتلا به بیماری پارکینسون است.

اختلال در عملکرد سلول های های عصبی و تخریب آنان معمولا ۲۰ سال قبل از مشاهده اولین نشانه بیماری پارکینسون اتقاق می افتد.

براساس این گزارش، افسردگی یکی از مهمترین عوامل بروز سرطان و سکته مغزی نیز محسوب می شود. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایرنا

کد: 5360 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر بازدید: 5768 ساعت: 2:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
2 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 خوراکی‌های مناسب برای کاهش وزن ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
5 خوردن هویج مفیدتر است یا آب هویج؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
6 مصرف چه آبمیوه ای برای کاهش وزن مناسب است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 با مصرف این مواد غذایی با استرس خداحافظی کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8 طرز تهیه‌ی یک نوع سس سالاد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
9 چرا به مصرف میزان زیادی پتاسیم نیاز داریم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 مواد غذایی را چطور با حفظ تازگی و سلامت، نگهداری کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
11 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، س...

  خطر سحری نخوردن چیست؟ پایگاه خبری لقمه: متخصص داخلی با تأکید بر اینکه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت کبابی خوشمزه است اما... واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پخته‌اند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ نمی‌توانیم ادعا کنیم میوه‌های درشت‌تر، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارند...
توصیه‌هایی برای مادران باردار دچار اضافه‌ وزن مادران دارای وزن طبیعی می‌توانند بین 11 تا 16 كیلوگرم وزن اضافه كنند و مادران لاغر تا 18 كیلوگرم نیز مجاز به افزایش وزن هستند.