خواص ضد سرطانی هویج


خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.

به گزارش لقمه، مطالعات اخیر محققان مرکز بیوتکنولوژی اسپانیا نشان می دهد که هویج دارای ترکیباتی است که در پیشگیری از انواع سرطان، بیماری های قلبی عروقی و بیماری های عصبی موثر است.

هویج دارای فیبر زیادی است و از بروز بیماری های گوارشی پیشگیری می کند.

برخی از فواید دیگر هویج عبارتند از:

• سرشار از ویتامین A و K
• هضم آسان
• محافظت از بینایی و دید بهتر در شب
• سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم
• تنظیم قند خون
• ازبین بردن التهاب ریه و حافظت از آن
• درمان خشکی پوست و بیماری پسوریازیس
• تحریک شیره های گوارشی و درمان بی اشتهایی
• افزایش شیر مادران

افسردگی یکی از مهمترین دلایل بروز پارکینسون

مطالعات اخیر محققان تایوانی نشان می دهد که افسردگی، احتمال بروز بیماری پارکینسون را افزایش می دهد.

تحقیقاتی که روی ۲۲ هزار نفر در سنین و موقعیت های اجتماعی مختلف انجام گرفته نشان می دهد که افسردگی یکی از مهمترین دلایل بروز بیماری پارکینسون است.

طبق آخرین آمارگیری انجام شده در آمریکا، از هر ۵۰۰ نفر یک نفر مبتلا به بیماری پارکینسون است.

اختلال در عملکرد سلول های های عصبی و تخریب آنان معمولا ۲۰ سال قبل از مشاهده اولین نشانه بیماری پارکینسون اتقاق می افتد.

براساس این گزارش، افسردگی یکی از مهمترین عوامل بروز سرطان و سکته مغزی نیز محسوب می شود. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایرنا

کد: 5360 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر بازدید: 5758 ساعت: 2:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
2 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 خوراکی‌های مناسب برای کاهش وزن ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
5 خوردن هویج مفیدتر است یا آب هویج؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
6 مصرف چه آبمیوه ای برای کاهش وزن مناسب است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 با مصرف این مواد غذایی با استرس خداحافظی کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8 طرز تهیه‌ی یک نوع سس سالاد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
9 چرا به مصرف میزان زیادی پتاسیم نیاز داریم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 مواد غذایی را چطور با حفظ تازگی و سلامت، نگهداری کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
11 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردنی‌های مفید برای کبد چرب از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش...

  جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
آشنایی با 5 ماده غذایی با کالری صفر خوشبختانه خداوند مواد غذایی کم یا بی کالری را در طبیعت نهاده است تا بتوانیم استفاده کنیم و از کالری دور باشیم و در عین حال بدن مان ضعیف نشود. با ما باشید تا با 5 نمونه از کم کالری ترین مواد غذایی آشنا شوید.
درمان کم خوابی با مصرف برنج نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف برنج مشکل بی خوابی را برطرف می کند.