علائم کمبود ویتامین B۱۲ چیست/ عوارض و فوائد آمپول ویتامین B۱۲ پایگاه خبری لقمه: تزریق آمپول ویتامین B۱۲ از جمله روش‌های موثر برای رفع کمبود این ویتامین حیاتی در بدن است.
درمان «کولیت» با 3 گیاه دارویی پایگاه خبری لقمه: بیماران مبتلا به کولیت را باید از خوردن غذاها و خوراکی‌های بلغم‌زا و خشکی‌زا منع و این نوع غذاها را از رژیم بیمار حذف کنیم ...
با گیاهان دارویی سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید؟ پایگاه خبری لقمه: ما به طور مستمر در معرض موجودات زنده‌ای هستیم که از طریق تنفس، بلعیدن، ساکن شدن بر روی پوست و غشاء‌های مخاطی وارد بدن می‌‌شوند.
۶۰۰ نوع گیاه دارویی در نطنز شناسایی و ثبت شد پایگاه خبری لقمه: نماینده مردم نطنز گفت: ۶۰۰ نوع گیاه دارویی در نطنز شناسایی و ثبت شده است که می تواند محل درآمد پایداری برای مردم منطقه باشد.
کنترل علائم دوره یائسگی با مصرف ویتامین ها پایگاه خبری لقمه: با کاهش تولید استروژن در بدن، زنان به مرحله پیش از شروع دوره یائسگی وارد شده و با علائم طاقت‌فرسایی مواجه می‌شوند.
خطر خونریزی معده در سالمندان با مصرف قرص آسپرین پایگاه خبری لقمه: بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف قرص آسپرین در افراد بالای ۷۵ سال خطر خونریزی معده را افزایش می‌دهد.
پیشگیری از بیماری قلبی با داروهای سنتی چین پایگاه خبری لقمه: داروهای گیاهی چین باستان در درمان یا پیشگیری از بیماری قلبی در غرب مثمرثمر هستند.
صفحه 4 از 25  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

9 روش برای سوزاندن سریع چربی بیشتر مردم فقط از خاصیت ضدسرطانی بودن چای سبز آگاهی دارند اما این ماده متابولیسم بدن را نیز افزایش می دهد.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.