صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
صنایع غذایی (لبنی، پروتئینی، آرد و نان و ...)
رییس هیات مدیره انجمن صنایع کنسرو مطرح کرد؛
معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی
رئیس انجمن صنایع کنسرو گفت: پس از پیگیری انجمن، کنسرو ماهی جز فهرست وزارت بهداشت مبنی بر معاف از مالیات ارزش افزوده شد اما وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی خلف وعده کردند.
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا
پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر صنعت غذای کشور دردو حوزه واردات و صادرات با دو مشکل در رابطه با نرخ ارز روبهرو است.
یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم
پایگاه خبری لقمه: کارخانه تولید فرآوردههای پروتئینی صنایع غذایی «موجان» با حضور چهرههایی سیاسی و اقتصادی از جمله نمایندگان مجلس و فعالان حوزه اقتصادی افتتاح شد.
گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان
پایگاه خبری لقمه: کارخانه تولید فرآوردههای پروتئینی صنایع غذایی «موجان» با حضور چهرههایی سیاسی و اقتصادی از جمله نمایندگان مجلس و فعالان حوزه اقتصادی افتتاح شد.
دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد
بازار لبنیات سال گذشته ۱۶.۳ درصد کاهش یافت و امسال هم پیش بینی می شود با افزایش نرخ شیر خام این روند ادامه پیدا کند و آمار مصرف سرانه محصولات لبنی کمتر شود.
یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد
سازمان ملی استاندارد از کشف و امحای یک تن قارچ فاسد در واحد تولیدی فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) خبر داد.
با وجود شرایط سخت آب و هوایی؛
آرد مورد نیاز نانواییهای جزیره خارگ تامین شد
پایگاه خبری لقمه: بخشدار ویژه خارگ از تأمین و انتقال آرد نانواییها با وجود شرایط سخت آب و هوایی خبر داد و گفت: آرد مورد نیاز نانواییهای جزیره خارگ تامین شده است.
صفحه 3 از 45
قبلی
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند
یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...
به كودك خود به اجبار غذا ندهید
دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...
آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیمغذایی ممکن است؟
پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که مواد...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟
از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای
همه ما کمابیش در زندگی ضعفهایی داریم که ما را آسیبپذیر میکنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعفها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سالها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کردهایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتیمان آسیب میزنیم. اما در مقابل این ضعفها چه باید کرد؟
افرادی که برچسب مواد غذایی را میخوانند، لاغرتر هستند
تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است