دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی: حدود ۷۰ درصد مشکلات تامین ارز و حلب روغن نیمه جامد کشور حل شده است پایگاه خبری لقمه:امیرهوشنگ بیرشک از رفع مشکلات پدید آمده در تامین مواد اولیه مورد نیاز برای تولید روغن نیمه جامد خبر داد.
تاثیر افزایش قیمت ها بر سرانه مصرف مواد لبنی علی احسان ظفری، رئیس هیئت مدیره اتحادیه تعاونی های فرآورده های لبنی کشور از فاصله گرفتن بخشی از مردم و دهک های مختلف جامعه از مصرف لبنیات خبر داد.
شاخص مواد غذایی بورس تا آغاز روند صعودی فاصله چندانی ندارد پایگاه خبری لقمه: به رغم رسیدن شاخص مواد غذایی به محدوده جذاب، بهتر است به جای ورود بی محابا، برای ورود به نمادهای غذایی بورس را روزانه رصد کنید و بهترین تصمیم را بگیرید.
در برنامه «تیتر امشب» بررسی شد؛ دلایل قیمت‌گذاری ناعادلانه کالاها/ ستاد تنظیم بازار چقدر دخیل است؟ پایگاه خبری لقمه: دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: ستاد تنطیم بازار بر اساس مولفه های بهای تمام شده برای کالاها، وظیفه تعیین قیمت‌ها را برعهده دارد و وقتی ستاد نرخی را تعیین می کند باید همه ارگان‌های نظارتی . . .
سخنگوی تعزیرات حکومتی خبر داد: حساب شرکت‌های پاژن و می‌ماس و چوبان مسدود شد پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان تعزیرات در نشست خبری صبح امروز خود از مسدود شدن حساب های سه شرکت‌ لبنی پاژن و می‌ماس و چوبان خبر داد.
دوگانگی در بازار گوشت قرمز/ قیمت و تولید بالاست پایگاه خبری لقمه: این روزها تولیدکنندگان از افزایش بالای گوشت می‌گویند اما قیمت هم همچنان رو به بالاست. این پارادوکس قیمت با علم اقتصاد همخوانی ندارد.
دکتر وحید مفید در یادداشتی مطرح کرد: تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگری باورمان شده باشد که کرونا از آنچه می‌پنداشتیم به ما نزدیک‌تر است دست‌اندرکاران حوزه سلامت و به‌طور خاص شورای سیاست‌گذاری سلامت صداوسیما می‌توانند جب . . .
صفحه 10 از 45  اول  قبلی   5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

  آیا كمبود خواب عاملی برای چاقی است؟ كارشناسان بهداشتی در كانادا تاكید كردند بر اساس شو...

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای غلات کامل یا سبوس‌دار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند و از جمله سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند که بهتر است همه گروه‌های سنی از آن استفاده کنند.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.