تعرفه های صادراتی محصولات آب بر بالاتر از قیمت جهانی پایگاه خبری لقمه: معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی گفت: تعرفه‌های صادراتی محصولات جالیزی نهایتاَ تا دو هفته دیگر اعلام می‌شود و حداقل ۱۰۰ درصد افزایش تعرفه‌ای برای محصولات آب بر خواهیم دا . . .
تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم مورد نیاز کشور در استان قم پایگاه خبری لقمه: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم گرانوله و پودری مورد نیاز کشور طی سال های اخیر خبر داد.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خورد . . .
کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای شهرستان تربت حیدریه از کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری خبر داد.
۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: با استفاده از تولید دانش بنیان، ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد.
افزایش کیفیت گندم‌های داخلی در پی انتشار دستورالعمل خرید تضمینی گندم پایگاه خبری لقمه: «دستورالعمل خرید تضمینی گندم»، باعث خریداری و ذخیره‌سازی گندم‌های یکدست و باکیفیت شده است.
زمان استفاده از چاه‌های کشاورزی نباید در پیک مصرف باشد پایگاه خبری لقمه: سخنگوی کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه قطعی های بی برنامه برق در سال‌های گذشته آسیب های زیادی به کشاورزان زد، گفت: باید طرح تشویقی وزارت نیرو از طریق دهیاری ها به اطلاع همگان برسد.
صفحه 9 از 117  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه ه...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.