فواید طبی فلفل دلمه ای


فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .

به گزارش لقمه،به نقل از کیهان ؛ رنگ های زیبا و چشم نواز، انواع مختلف، طعم دلچسب و آبدار، خوشبختانه فلفل دلمه ای جزو سبزی هایی است كه طرفداران زیادی دارد، اما هستند افرادی كه به هر دلیلی خود را از طعم و خواص این ماده غذایی مفید محروم می كنند، اگر بدانید كه «چه می كند این فلفل دلمه ای» حتماً بیش از پیش از آن استفاده خواهید كرد .فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .

¤ فلفل دلمه ای به آب شدن چربی ها كمك می كند
اصلاً خانواده فلفل ها چه شیرین و چه تند به لاغری كمك می كنند، در این بین فلفل دلمه ای نیز به آب شدن چربی ها یاری می رساند .
محققان حوزه تغذیه ثابت كرده اند كه «كاپسایسین» از رشد سلول های چربی پیشگیری به عمل می آورد؛ كاپسایسین ماده ای است كه طعم تندی به فلفل كاین می دهد و باعث تحریك متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن می شود، برای همین است كه نمی گذارد چربی ها روی هم انباشته شوند .
نتایج پژوهش های دیگری نیز نشان می دهد كه فلفل دلمه ای شیرین سرشار از ماده ای به نام CH-19 Sweet است كه مانند كاپسایسین عمل می كند؛ یعنی اینكه باعث تحریك متابولیسم بدن می شود، البته فلفل های تند دهان را آتش می زنند، اما فلفل دلمه ای بدون این كه لب و دهانتان را بسوزاند و به هم بدوزد متابولیسم بدن را تحریك كرده و باعث آب شدن چربی ها می شود .

¤ فلفل دلمه ای خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش می دهد
یك برش از فلفل دلمه ای قرمز حدود یك سوم نیاز روزانه ما به كاروتنوئیدها را تأمین می كند، می توانید فلفل دلمه ای را به سالادهایتان اضافه كنید و از خواص آن استفاده كنید .
نتایج پژوهش هایی كه در سال 2009 در مجله بین المللی Journal of Cancer به چاپ رسید نشان می دهد زنانی كه در آستانه یائسگی قرار دارند و روزانه دو بار یا بیشتر از مواد غذایی سرشار از كاروتنوئیدها استفاده می كنند به میزان 17 درصد كمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می گیرند، واقعیت این است كه كاروتنوئیدها فعالیت استروژن ها را متوقف می كنند، فلفل دلمه ای ها نیز سرشار از این تركیبات مفید و پرخاصیت هستند؛ اگر می خواهید خود را از ابتلا به سرطان سینه دور كنید از مصرف این ماده غذایی غافل نشوید .

¤ فلفل دلمه ای از بروز آرتریت پیشگیری می كند
نصف فنجان فلفل دلمه ای قرمز یا زرد حاوی تقریباً دو برابر نیاز روزانه ما به ویتامین C است؛ فلفل دلمه ای های سبز رنگ نیز سرشار از ویتامین C است؛ ویتامین C یكی از مواد مغذی ضروری برای بدن محسوب می شود، محققان دانشگاه منچستر انگلستان به این نتیجه رسیده اند خطر پیشرفت بیماری آرتریت التهابی در افرادی كه ویتامین C كمتری مصرف می كنند در مقایسه با مصرف كنندگان دائمی این ویتامین بیشتر است .

¤ فلفل دلمه ای، حافظ سلامت قلب شما
فلفل دلمه ای از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می كند، فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین های گروه B است، یك فنجان از فلفل دلمه ای موزی ( فلفل دلمه ای های زردرنگ شبیه موز) 36 درصد نیاز روزانه ما به ویتامین B6 و 10 درصد از نیاز ما به اسیدفولیك (یكی دیگر از ویتامین های خانواده B) را تأمین می كند؛ فلفل دلمه ای قرمز به ترتیب 30 و 7 درصد و فلفل دلمه ای زرد نیز 20 و 10 درصد نیاز روزانه ما به این ویتامین ها را تأمین می كند .
نتایج یك پژوهش ژاپنی كه روی 35 هزار زن بین 40 تا 79 سال انجام شده است، نشان می دهد زن هایی كه از طریق مواد غذایی، ویتامین B6 و اسیدفولیك بیشتری جذب كرده اند كمتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از سكته مغزی، بیماری های رگ های كورونری و بیماری های مربوط به قلب و عروق قرار گرفته اند .

¤ فلفل جلوی افزایش كلسترول بد خون را می گیرد
وقتی حرف از فلفل به میان می آید، نمی شود كه از فلفل تند نگفت و ننوشت؛ كاپسایسین موجود در فلفل های تند حاوی خاصیت دیگری نیز است، نتایج پژوهشی كه در مجله British Journal of Nutrition به چاپ رسیده نشان می دهد مصرف منظم فلفل تند از تجمع كلسترول بد خون پیشگیری می كند؛ هر چه فلفل تند تر باشد به این معنی است كه كاپسایسین موجود در آن نیز بیشتر است .

س.س

نقل از :سلامت نیوز

کد: 1764 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۵ مهر بازدید: 7358 ساعت: 11:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بذر هیبرید فلفل و خیار ایرانی رونمایی می شود ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
2 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
3 پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمه‌ای ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
4 ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
5 همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ آذر
6 عامل ایجاد تندی فلفل چیست و چه تاثیری بر بدن دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 کاهش درد با مسکن های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
9 روش هایی برای درمان سریع گلودرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
10 اثرات ادویه ها برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
11 مواد غذایی کلاژن‌ساز را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.