قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران با اشاره به افزایش 45 درصدی قیمت زولبیا و بامیه، قیمت زولبیا و بامیه برای ماه رمضان امسال را 70 هزار تومان اعلام کرد. . . .
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار در ماه رمضان/ اجرای طرح ویژه نظارتی پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از اجرای طرح ویژه نظارتی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
میزان تغییر قیمت خوراکی ها در اسفند 1400 پایگاه خبری لقمه: مرکز آمار ایران متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در اسفند ١٤٠٠ را منتشر کرد.
گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟
ثبات قیمت گوشت قرمز تا پایان سال رییس شورای تامین دام کشور از تداوم ثبات قیمت گوشت قرمز و در برخی موارد کاهش قیمت‌ها در بازار داخلی خبر داد و گفت: با توجه به شرایط فعلی مازاد جمعیت دامی، تا پایان سال گوشت مورد نیاز کشور تامین است و ا . . .
دریافت پروانه صنفی جهت اخذ جواز کسب خرده‌فروشی و عمده‌فروشی الزامی شد پایگاه خبری لقمه: اتاق اصناف اعلام کرد: کسب‌وکارها برای اخذ نقش (جواز کسب) خرده‌فروشی و عمده‌فروشی به دریافت پروانه صنفی ملزم شدند.
کدام اقلام مشمول درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا هستند پایگاه خبری لقمه: انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان، اقلام مشمول درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا را اعلام کرد.
صفحه 9 از 51  اول  قبلی   4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت