رئیس شورای تأمین کنندگان دام بیان کرد: کاهش قیمت گوشت قرمز در اثر افزایش توزیع پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول با اشاره به افزایش عرضه دام ضمن اشاره به کاهش ۳۰ تا ۳۵ هزارتومانی قیمت دام، گفت: قیمت منطقی لاشه ۳۱۰ هزارتومان در هر کیلو است و بالاتر از آن گران‌فروشی است.
شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: مردم در صورت عرضه میوه و سبزیجات خارج از عرف و گران فروشی میوه فروشان با شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ تماس بگیرند.
تعاونی‌ها سهمیه‌ ویژه گوشت قرمز می‌گیرند+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی از اختصاص سهمیه‌‌ای ویژه‌ به تعاونی‌های مصرف گوشت قرمز خبر داد.
بخش خصوصی عهده‌دار تنظیم بازار شب عید شد پایگاه خبری لقمه: معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از واگذاری تنظیم بازار میوه شب عید به بخش خصوصی خبر داد.
قیمت مرغ گرم در بازار تثبیت شد+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: قیمت مرغ گرم در عمده‌فروشی هر کیلوگرم ۵۰ هزار تومان و در سطح خرده‌فروشی‌های میادین میوه و تره‌بار ۵۳ هزار و ۹۵۰ تومان است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد؛ فاکتور خرید ملاک تشخیص گران‌فروشی محصولات شب یلدایی پایگاه خبری لقمه:سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره ملاک گران‌فروشی در بازار شب یلدا گفت: غیر از محصولاتی که نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار دارند در سایر محصولات ملاک بازرسی‌ها بر اساس قیمت فاکتور خرید اس . . .
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟ پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.
صفحه 7 از 51  اول  قبلی   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

  صبح و ظهر و شب امتحان چه بخوریم؟ سال‌ها پیش، وقتی ما مثل خیلی از خواننده‌های این صف...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.