منوی عصر حجر با 77 نوع غذا


پژوهشگران دانماركی موفق به جمع آوری یك منو با 77 نوع غذای متعلق به انسانهای عصر حجر شدند.

به گزارش لقمه، برخی از این دستورها كه به 16 هزار سال پیش برمی گردند بسیار خوشمزه بوده و به نمایش چگونگی تغذیه اقوام نوسنگی انسان از میوه ها و گیاهان در كنار غذاهای اصلی آنها می پردازد.

در میان این دستورهای غذایی می توان سوسیس فلفلی با خشكبار كاج، نان فلفلی حاوی پنیر بز، برگهای قرمز و تخم بادیان رومی و خیار اسكندرانی حاوی خیار ورقه شده با نعنا و سركه را مشاهده كرد.
این دستورهای غذایی باتوجه به فصل سازمان داده شده و به تركیب منوهایی از عصر سنگی، دوره رومی ها و دستورهای غذایی دوره وایكینگها و قرون وسطی پرداخته اند. اگرچه برخی از این دستورهای غذایی بسیار پركار بوده و نیازمند مواد نامفهومی مانند «لیكوامن» كه نوعی نگهدارنده با تركیب نمك، ماهی، آویشن و آب سیب بوده است، به ارائه یك چالش جالب برای آن دسته از افرادی كه تحمل مصرف این گونه غذاها را دارند، می پردازد.

این دستورهای غذایی توسط سه پژوهشگر دانماركی براساس شواهدی مانند وسایل آشپزی، تصاویری از ساعات غذا خوردن و بررسی استخوان ها و مواد یافت شده در ظروف پخت غذای دوره های مختلف جمع آوری شده است.
در میان این دستورهای 16 هزار ساله می توان دسرهایی از تركیب میوه و عسل را مشاهده كرده و همچنین حریره كه در تمام فرهنگها ثابت بوده است.

طبق این كتاب، دستورهای غذایی رومی بیشتر شامل پخت غذا روی شبكه هایی روی آتش بوده و در عوض وایكینگها غذای خود را درون دیگهای بزرگ بر روی آتش می گذاشتند. همچنین انسانهای اولیه گوشت یا دیگ غذای خود را درون گودالهایی از سنگ داغ شده قرار می دادند.


نقل از :ایسنا

کد: 1006 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۵ تير بازدید: 3803 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 اقلام دارویی غیر مجاز و ممنوع همراه زائران اربعین ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
6 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
7 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
8 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
10 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
11 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری آسان با 10 سم زدای طبیعی هنگامی که در حال اجرای برنامه سم زدایی خود هستید، حتماً ظرف غذایی را همراه خود داشته باشید تا غذاهای مورد نیاز در این دوره را بتوانید با خود به هر جایی ببرید؛ از محل کار گرفته تا مهمانی خانه دوستان.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی