میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟


یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذایی میوه ها و سبزیجات، منابع غذایی هستند که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و مصرف این مواد توصیه می شود، گفت: میوه هایی که رنگ قرمز دارند بیشتر از سایر میوه ها حاوی آنتی اکسیدان ها هستند.

به گزارش لقمه، دکتر محمد رضوانی در گفت و گویی گفت: «رادیکال های آزاد در چرخه زندگی همیشه در حال تشکیل و آسیب رساندن به سلول های مختلف بدن از جمله پوست هستند و آنتی اکسیدان ها خنثی کننده رادیکال های آزاد هستند.»
وی در ادامه اظهار داشت:« ویتامین های E و C، سلنیوم، روی و از میان مواد غذایی میوه ها و سبزیجات ،ویتامین ها و منابع غذایی هستند که حاوی آنتی اکسیدان ها بوده و به همین جهت مصرف این مواد بسیار توصیه می شود اما باید توجه داشت که در میان میوه ها، میوه هایی که رنگ قرمز دارند مثل انگور قرمز، گوجه فرنگی، انار و ... بیشتر از سایر میوه ها حاوی آنتی اکسیدان ها هستند.»
این متخصص پوست و مو عنوان کرد:«برای حفظ سلامت پوست مصرف مکمل روی هم بسیار توصیه می شود به دلیل اینکه هیچ ماده غذایی نیست که سرشار از روی باشد.»
وی تصریح کرد:« کوآنزیم Q10 جزء آنتی اکسیدان شایع در بدن ماست که عملکرد آن بعنوان آنتی اکسیدان بوده و مقادیر آن با افزایش سن کمتر شده و از سن 30 سال به بالا وجود آن در بدن به شدت کاهش پیدا می کند که به صورت آنتی اکسیدان های خوراکی و مکمل و به شکل کپسول موجود است و می توان از آن استفاده کرد.»
دکتر رضوانی گفت:«ویتامین A هم یکی از ویتامین های مورد نیاز بدن برای سلامت پوست است اما به دلیل اینکه جزء ویتامین هایی است که مصرف زیاد آن موجب مسمومیت ویتامینی می شود،این ویتامین بایستی با احتیاط مصرف شود.»
این متخصص پوست و مو تاکید کرد:«دانستن این اطلاعات برای افراد مفید است اما برای مصرف این ویتامین ها توصیه می شود که به متخصصین پوست و مو مراجعه کنند تا با مشکلی مواجه نشوند.»


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1011 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲ خرداد بازدید: 10014 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
2 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر
5 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
6 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
7 نکاتی که می‌تواند شادابی و جوانی پوست را تضمین کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
9 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ویتامین هاچه تاثیری بر زیبایی کودکان دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 درمان خانگی جای جوش و لک های قهوای پوست ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

  كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت بعضی از سازمان‌های علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آن‌ها شدید نمی‌باشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کرده‌اند.
غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! احساس گرسنگی در مغز فرمان خوردن را صادر می‌کند و اگرچه خوردن غذا سبب سیری می‌شود اما برخی خوراکی‌ها بنا به دلایل متعدد، احساس گرسنگی را از بین نمی‌برد و برعکس، سبب میل به خوردن بیشتر می‌شود.