سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد


پایگاه خبری لقمه: سازمان مل استاندارد ایران شرایط استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس را طی نشست های تخصصی در کمیته فنی تدوین استاندارد، مورد تصویب قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از سازمان ملی استاندارد ایران، «وحید مرندی مقدم» معاون نظارت بر اجرای استاندارد اعلام کرد: جلسات متعدد مدیریتی درخصوص تولید سوسیس و کالباس برگزار شده و طبق استاندارد مربوطه، تولید کنندگان موظف به رعایت شرایط و الزامات استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس هستند، در غیر این صورت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس همچنان ممنوع است.

 

وی، الزامات و شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را استفاده از مرغ های مورد تایید سازمان دامپزشکی، تولید خمیر مرغ در کارخانه تولید سوسیس و کالباس، ممنوعیت حمل و نقل خمیر مرغ در بین واحدهای تولیدی، ممنوعیت استفاده از بافت های غیرمجاز (روده و کبد)، تولید روزانه خمیر مرغ، استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های 60 - 40 درصد و استفاده اجباری از روکش یا پوشش زرد رنگ که روی آن به صورت خوانا نوشته شده باشد «کالباس با خمیر مرغ» برشمرد.

 

این مقام مسئول تاکید کرد: واحدهای تولیدی دارای پروانه تولید از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجاز به تولید فرآورده سوسیس و کالباس با استفاده از خمیرمرغ هستند.

 

برپایه این گزارش، به زودی زمان اجرایی شدن این مصوبه از سوی سازمان ملی استاندارد ایران اعلام خواهد شد.

 

سازمان ملی استاندارد ایران در تاریخ اول مردادماه سال 1390 استفاده از خمیرمرغ را به علت استفاده از ضایعات مرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع اعلام کرده بود.

به گزارش ایرنا، اختلاف نظردراستفاده ازخمیرمرغ در فرآورده های غذایی بین سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی باعث شد مسئولان سازمان غذا و دارو در ماه های ابتدایی سال 94 اعلام کنند که خمیرمرغ اجازه ورود به محصولات غذایی را ندارد، اما همواره تخلفاتی در این زمینه وجود داشته و سازمان غذا و دارو خواستار اصلاحاتی در این فرآورده غذایی شده است.

 

مسئولان دامپزشکی هم اقدامات قانونی، علمی و بهداشتی درباره تولید خمیر مرغ را به اجرا گذاشتند و حتی استانداردهای آن فراتر از استانداردهای اتحادیه اروپا است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10339 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 1995 ساعت: 1:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
با ضدچروک و لک طبیعی آشنا شوید پودر جوانه گندم سرشار از ویتامین C و E است. از همین‌رو یک ضد‌لک قوی به شمار می‌رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه‌های ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند.
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!