چین دوم برگ سبز چای تا آخر هفته آغاز می‌شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه تاکنون حدود ۵۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است، از رشد ۸ درصدی تولید این محصول در سال‌جاری خبر داد وگفت: چین دوم برگ سبز چای تا آخر هفته آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفتگویی با بیان اینکه تاکنون حدود ۴۵ هزارتن برگ سبز چای از کشاورزان خریداری شده است، اظهارداشت: که چای خشک استحصال شده  از این میزان برگ سبز، حدود ۱۰ هزارتن بوده است.  

 

وی افزود: از حدود ۴۵ هزارتن برگ سبز خریداری شده ۷۸ درصد آن درجه یک و ۲۲ درصد آن درجه دو است.

 

رئیس سازمان چای کشور ارزش ریالی برگ خریداری شده را  ۱۰۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تاکنون حدود ۵۸ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت شده که این پرداخت بی‌سابقه بوده است، ما سال گذشته در این تاریخ، ۲۲ میلیارد تومان از مطالبات را پرداخت کرده بودیم.

 

روزبهان با بیان اینکه تقریبا یک روز در میان پرداخت بخشی از مطالبات انجام می‌شود، افزود: تاکنون حدود ۵۵ درصد بهای برگ سبزچای به حساب کشاورزان واریز شده است.

 

وی با اشاره به اینکه چای تولیدی در سال‌جاری کیفیت بسیار بالایی دارد، گفت:تاکنون میزان تولید ما نسبت به سال گذشته حدود ۸ درصد رشد داشته است؛ پیش بینی می‌کنیم اگر شرایط جوی مناسب باشد این درصد افزایش تا پایان سال هم حفظ شود چراکه هم سطح زیرکشت تا حدود زیادی افزایش یافته، هم کشاورزان به باغات خود بهتر رسیدگی کردند، عملیات به زراعی انجام دادند، به تغذیه باغات رسیدگی کردند ضمن اینکه برخی از باغات رها شده نیز طی سالیان اخیر مجددا به چرخه تولید بازگشته‌اند، این باعث شده که میزان تولید و سطح مورد عمل ما نسبت به سال ۹۲ حدود ۲۲ درصد افزایش پیدا کند.  

 

روزبهان همچنین با بیان اینکه چین اول برگ سبز چای به پایان رسیده است، اضافه کرد: ما در آستانه آغاز چین دوم برگ سبز چای قرار داریم و چین دوم تا آخر هفته آغاز خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10478 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 2085 ساعت: 8:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرداخت ۹۸ درصد از مطالبات چایکاران ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
3 مصرف چای داخلی در اغلب ادارات دولتی افزایش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 ۶۵ درصد مطالبات چایکاران پردخت شد/کاهش ۷۰۰۰ تنی چای به دلیل خشکسالی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
5 70 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
6 90 هزارتن برگ سبز چای خریداری شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
7 66 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 چایکاران 66 درصد مطالبات خود ر ادریافت کردند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
10 پرداخت ۱۰۷ میلیارد تومان از بهای برگ سبز چای به کشاورزان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
11 53 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

  تخمه هندوانه برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفید است متخصصان تغذیه می‌گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم ...

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
«سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ از اول سال تا ۷ مرداد ماه صنایع ۱۲.۲ میلیارد دلار ارز نیما گرفته اند؛ در فهرستی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده سهم بخشی تحت عنوان «سایر» ۶.۳ میلیارد دلار (ارز نیمایی) بوده است.
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.