مصرف چای داخلی در اغلب ادارات دولتی افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان چای کشور گفت:مصرف چای داخلی سلامت و اشتغال را برای مردم فراهم می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ‌محمدولی روبهان در گفت‌وگویی، با اشاره به نامه‌ ای که درآن حجتی وزیر جهادکشاورزی در مرداد ماه امسال به معاون اول رییس جمهور نوشت و خواستار استفاده از چای ایرانی در ادارات دولتی شد، گفت: این دستور در بخشی از دستگاه‌های حاکمیتی و نهادهای کشوری و لشکری اجرایی می‌شود، اما هنوز برخی از دستگاه‌ها مصرف چای داخلی را در برنامه کاری خود قرار نداده‌اند.

 
وی افزود: مصرف چای داخلی در اغلب دستگاه‌ها نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است.
 
روزبهان ادامه داد: باید به دستگاه‌هایی که هنوز برای مصرف چای داخلی به صورت جدی ورود نکرده‌اند، گفت که معامله‌ای برد-برد را می‌بازند زیرا چای داخلی به دلیل غیرسمی بودن منجر به ارتقای سلامت کارکنان می‌شود و برد دیگر این معامله این است که مصرف چای داخلی منجر به رونق اشتغال در بخش تولید این محصول می‌شود.
 
رییس سازمان چای کشور روند مصرف چای داخلی را در کشور مثبت دانست و خاطر نشان کرد: اما این روند نیاز به تحرک بیشتری دارد.
 
وی افزود:چای داخلی محصولی است که مصرف آن نسبت به چای خارجی ارحجیت دارد، زیرا ایران تنها کشوری است که برای تولید چای نیازی به استفاده از سم ندارد.
 
وی گفت:گیاه چای در دیگر کشور ها ۱۱ماهه است، این در حالیست که در کشور ما رشد این گیاه فقط ۶ماهه است و در ۶ماهه دوم سال به دلیل سرما بوته‌های چای به خواب می روند و در نتیجه از آفت در امان می‌مانند.
 
روزبهان گفت: مصرف چای داخلی برای استان‌های چایخیز کشور اشتغال و ثروت به ارمغان می‌آورد و سلامت هموطنان را تضمین می‌کند.
 
وی با اشاره به اینکه با اولویت خرید چای داخلی موجب می‌شود که کارخانه‌داران نیز چای خشک موجود در انبارها را سریع‌تر به فروش برسانند و در نتیجه مطالبات چایکاران را سریعتر پرداخت کنند، خاطر نشان کرد: کارخانه‌داران تاکنون ۵۶ درصد قدرالهسم خود را پرداخت کرده‌اند، این در حالیست که اگر با خرید دستگاه‌ها، زودتر چای از کارخانه‌داران خریدرای می‌شد، تاکنون این افراد نیز می‌توانستند تمام قدرالسهم خود را بپردازند و مطالبات چایکاران زودتر پرداخت می‌شود.
 
روزبهان گفت: امسال بیش از ۲۴هزار تن چای تولید شده است و نیاز کشور ما ۱۰۵تا ۱۱۰هزار تن است و مابقی چای مورد نیاز کور از دیگر کشورها وارد می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13630 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 2960 ساعت: 3:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
3 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
5 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
6 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
9 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
11 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید پایگاه خبری لقمه: تقریبا می‌توان گفت که اغلب افراد...

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
آیا کرم حلزون می‌تواند جوانی و زیبایی را به پوست بازگرداند از اواخر سال گذشته بود که با شروع تبلیغ کرم‌های "حلزون" از رسانه ملی، سوالات مردم درباره سلامت و میزان اثربخشی این محصول که پیش از این در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ و غیرمجاز اعلام می‌شد، شروع شد؛ محصولی که با پخش از تلویزیون مهر تایید دریافت کرده بود و حالا با لغو مجوز تولید کارخانه تولید کننده در هفته گذشته، این محصول به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده است.
جلوگیری از سرطان روده بزرگ با رژیم ماهی خواری بر اساس مطالعات اخیر نشان داده شده است که حذف گوشت قرمز و استفاده از رژیم غذایی گیاهی که شامل ماهی است عامل اصلی برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ است.
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.