مصرف چای داخلی در اغلب ادارات دولتی افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان چای کشور گفت:مصرف چای داخلی سلامت و اشتغال را برای مردم فراهم می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ‌محمدولی روبهان در گفت‌وگویی، با اشاره به نامه‌ ای که درآن حجتی وزیر جهادکشاورزی در مرداد ماه امسال به معاون اول رییس جمهور نوشت و خواستار استفاده از چای ایرانی در ادارات دولتی شد، گفت: این دستور در بخشی از دستگاه‌های حاکمیتی و نهادهای کشوری و لشکری اجرایی می‌شود، اما هنوز برخی از دستگاه‌ها مصرف چای داخلی را در برنامه کاری خود قرار نداده‌اند.

 
وی افزود: مصرف چای داخلی در اغلب دستگاه‌ها نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است.
 
روزبهان ادامه داد: باید به دستگاه‌هایی که هنوز برای مصرف چای داخلی به صورت جدی ورود نکرده‌اند، گفت که معامله‌ای برد-برد را می‌بازند زیرا چای داخلی به دلیل غیرسمی بودن منجر به ارتقای سلامت کارکنان می‌شود و برد دیگر این معامله این است که مصرف چای داخلی منجر به رونق اشتغال در بخش تولید این محصول می‌شود.
 
رییس سازمان چای کشور روند مصرف چای داخلی را در کشور مثبت دانست و خاطر نشان کرد: اما این روند نیاز به تحرک بیشتری دارد.
 
وی افزود:چای داخلی محصولی است که مصرف آن نسبت به چای خارجی ارحجیت دارد، زیرا ایران تنها کشوری است که برای تولید چای نیازی به استفاده از سم ندارد.
 
وی گفت:گیاه چای در دیگر کشور ها ۱۱ماهه است، این در حالیست که در کشور ما رشد این گیاه فقط ۶ماهه است و در ۶ماهه دوم سال به دلیل سرما بوته‌های چای به خواب می روند و در نتیجه از آفت در امان می‌مانند.
 
روزبهان گفت: مصرف چای داخلی برای استان‌های چایخیز کشور اشتغال و ثروت به ارمغان می‌آورد و سلامت هموطنان را تضمین می‌کند.
 
وی با اشاره به اینکه با اولویت خرید چای داخلی موجب می‌شود که کارخانه‌داران نیز چای خشک موجود در انبارها را سریع‌تر به فروش برسانند و در نتیجه مطالبات چایکاران را سریعتر پرداخت کنند، خاطر نشان کرد: کارخانه‌داران تاکنون ۵۶ درصد قدرالهسم خود را پرداخت کرده‌اند، این در حالیست که اگر با خرید دستگاه‌ها، زودتر چای از کارخانه‌داران خریدرای می‌شد، تاکنون این افراد نیز می‌توانستند تمام قدرالسهم خود را بپردازند و مطالبات چایکاران زودتر پرداخت می‌شود.
 
روزبهان گفت: امسال بیش از ۲۴هزار تن چای تولید شده است و نیاز کشور ما ۱۰۵تا ۱۱۰هزار تن است و مابقی چای مورد نیاز کور از دیگر کشورها وارد می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13630 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 3133 ساعت: 3:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

  کاهش چربی خون با میوه درمانی بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای پایین آوردن چربی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این مواد غذایی سموم بدن خود را دفع کنید (1) برخی از مواد غذایی باعث سم‌زدایی بدن می شوند. به طور مثال، همیشه گفته می شود سیر باعث دفع سموم بدن می شود. اما برخی از خوراکی ها، غذاها، سالادها یا میان وعده های ساده نیز می توانند باعث دفع بسیاری از سموم از بدن شوند.
چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.