۶۵ درصد مطالبات چایکاران پردخت شد/کاهش ۷۰۰۰ تنی چای به دلیل خشکسالی


پایگاه خبری لقمه: رییس سازمان چای گفت: پارسال ۳۱ هزار تن چای خشک در کشور تولید شد که امسال به دلیل کاهش بارندگی میزان تولید به ۲۴ هزار تن کاهش یافت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان از تولید ۱۰۸ هزار تن برگ سبز چای به ارزش حدود ۲۰۳ میلیارد تومان در سال جاری خبر داد.

وی افزود: تاکنون حدود ۱۳۰ میلیارد تومان معادل ۶۵ درصد ارزش تقریبی چای به چایکاران پرداخت شده است.
 
 روزبهان ادامه داد: دولت از سال ۱۳۹۳ با افزایش منطقی قیمت تضمینی خرید برگ سبز چای و استمرار خرید تضمینی برگ سبز چای و همچنین پرداخت وام‌های بهزراعی بدون سود و با بازپرداخت پنج ساله از چایکاران حمایت کرده است.
 
رییس سازمان چای با اشاره به روند افزایش تولید برگ سبز چای در کشور خاطرنشان کرد: تولید چای کشور با افزایش چشمگیری از ۱۴ هزار و ۶۰۰ تن چای خشک در سال ۱۳۹۳ به ۳۱ هزار تن در سال گذشته  رسید و در سال جاری نیز علی رغم خشکی شدید توانستیم ۲۴ هزار تن چای خشک در کشور تولید کنیم که این روند همچنان ادامه دارد.
 
روزبهان با اشاره به احیای ۴۰۰۰ باغ غیرفعال چای تصریح کرد: در حال حاضر ۲۱ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ فعال چای در کشور وجود دارد که حدود ۴۰۰۰ هکتار آن بهسازی شده‌اند.
 
به گفته وی، با اصلاح باغات چای کیفیت و کمیت محصول تغییر می یابد که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.


نقل از :ایسنا

کد: 13320 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 2168 ساعت: 3:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرداخت ۹۸ درصد از مطالبات چایکاران ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد
3 مصرف چای داخلی در اغلب ادارات دولتی افزایش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 70 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
5 90 هزارتن برگ سبز چای خریداری شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
6 66 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
7 چایکاران 66 درصد مطالبات خود ر ادریافت کردند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
8 امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9 پرداخت ۱۰۷ میلیارد تومان از بهای برگ سبز چای به کشاورزان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
10 53 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی مواد غذایی قاتلند! گاهی خوراكی خریداری شده از نظر ظاهری کیفیت بالایی ...

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.