امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای کشور از خرید حدود۹۰ هزارتن برگ سبز چای در چین های بهاره و تابستانه خبر داد و گفت: تاکنون ۶۶ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفتگویی از پایان مرحله دوم چین تابستانه برگ سبز چای خبر داد و اظهارداشت: در مجموع چین بهاره و تابستانه حدود ۹۰ هزارتن برگ سبز چای از کشاورزان خریداری شد.

 
وی با بیان اینکه چین پاییزه از حدود ۱۰ روز دیگر آغاز می شود، گفت: علی رغم اینکه در تابستان در زمینه نزولات جوی مشکل داشتیم طی یکی دو روز اخیر شرایط بارندگی عالی بوده است.
 
رئیس سازمان چای کشور ارزش برگ سبز خریداری شده را از چایکاران را حدود ۱۷۴ میلیارد تومان عنوان و اضافه کرد: تاکنون ۱۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از این مبلغ(۶۶ درصد) به حساب چایکاران واریز شده است.
 
روزبهان با بیان اینکه سال ۹۵ از نظر بارندگی و میزان تولید چای یک سال استثنایی بوده و قابل مقایسه با هیچ سالی نیست، افزود: سال ۹۶  را از نظر نزولات جوی می توان با سال ۹۳ مقایسه کرد؛ این در حالی است که ما در سال ۹۳ تا پایان مهرماه کلا ۶۵ هزارتن برگ سبز تولید کردیم اما امسال تاکنون ۹۰ هزارتن تولید داشته ایم.
 
وی ادامه داد: انجام به موقع عملیات به زراعی، احیای باغات رها شده و رسیدگی به باغات از جمله دلایل افزایش تولید در سالجاری است.
 
رئیس سازمان چای کشور پیش بینی کرد: امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید شود.
 
روزبهان درباره میزان واردات به کشور نیز با بیان اینکه میزان نیاز ما به چای حدود ۱۱۰ هزار تن است، گفت: حدود ۳۰ هزارتن این میزان در داخل تولید و نزدیک به ۸۰ هزارتن آن وارد می شود که بخشی از واردات نیز رسمی و بخشی غیر رسمی است.
 
وی با اشاره به اینکه سال ۹۵ نسبت به ۹۴ میزان تولید حدود ۱۲ هزارتن افزایش داشته است، ادامه داد: طبیعتا به همین میزان نیز از مقدار واردات کم می شود.
 
روزبهان اضافه کرد: چای هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد هم تولید داخل و هم وارداتی است، میزان آن نیز متعارف و در اندازه نیاز است و نیازی به واردات بیشتر نیست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11837 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 2152 ساعت: 10:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
2 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
3 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
5 هفتمین دوره آموزشی شناخت اصول ارزیابی در گمرک افتتاح شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
10 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کتاب کلید را بزن برای مدیران کسب و کار مفید است یا کم کردن وزن؟ پایگاه خبری لقمه: علاقمندان به تغییرات فردی یا سازمانی می توانند از کتاب کلید را بزن الگوی ارائه شده در آن به نحو مقتضی بهره مند شوند.
آشنایی با 10 روش‌ تشویق کودک به خوردن سبزیجات از آن‌جا که سبزی‌جات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در این‌جا چند راهکار را به شما معرفی می‌کنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
قدیمی ترین میوه محبوب جهان را بهتر بشناسید موز یکی از پرمصرف‌ترین و محبوب‌ترین میوه‌های روی زمین و غنی از املاح و ریزمغذی‌های ضروری برای بدن است.