امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای کشور از خرید حدود۹۰ هزارتن برگ سبز چای در چین های بهاره و تابستانه خبر داد و گفت: تاکنون ۶۶ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفتگویی از پایان مرحله دوم چین تابستانه برگ سبز چای خبر داد و اظهارداشت: در مجموع چین بهاره و تابستانه حدود ۹۰ هزارتن برگ سبز چای از کشاورزان خریداری شد.

 
وی با بیان اینکه چین پاییزه از حدود ۱۰ روز دیگر آغاز می شود، گفت: علی رغم اینکه در تابستان در زمینه نزولات جوی مشکل داشتیم طی یکی دو روز اخیر شرایط بارندگی عالی بوده است.
 
رئیس سازمان چای کشور ارزش برگ سبز خریداری شده را از چایکاران را حدود ۱۷۴ میلیارد تومان عنوان و اضافه کرد: تاکنون ۱۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از این مبلغ(۶۶ درصد) به حساب چایکاران واریز شده است.
 
روزبهان با بیان اینکه سال ۹۵ از نظر بارندگی و میزان تولید چای یک سال استثنایی بوده و قابل مقایسه با هیچ سالی نیست، افزود: سال ۹۶  را از نظر نزولات جوی می توان با سال ۹۳ مقایسه کرد؛ این در حالی است که ما در سال ۹۳ تا پایان مهرماه کلا ۶۵ هزارتن برگ سبز تولید کردیم اما امسال تاکنون ۹۰ هزارتن تولید داشته ایم.
 
وی ادامه داد: انجام به موقع عملیات به زراعی، احیای باغات رها شده و رسیدگی به باغات از جمله دلایل افزایش تولید در سالجاری است.
 
رئیس سازمان چای کشور پیش بینی کرد: امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید شود.
 
روزبهان درباره میزان واردات به کشور نیز با بیان اینکه میزان نیاز ما به چای حدود ۱۱۰ هزار تن است، گفت: حدود ۳۰ هزارتن این میزان در داخل تولید و نزدیک به ۸۰ هزارتن آن وارد می شود که بخشی از واردات نیز رسمی و بخشی غیر رسمی است.
 
وی با اشاره به اینکه سال ۹۵ نسبت به ۹۴ میزان تولید حدود ۱۲ هزارتن افزایش داشته است، ادامه داد: طبیعتا به همین میزان نیز از مقدار واردات کم می شود.
 
روزبهان اضافه کرد: چای هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد هم تولید داخل و هم وارداتی است، میزان آن نیز متعارف و در اندازه نیاز است و نیازی به واردات بیشتر نیست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11837 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 2398 ساعت: 10:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معکوس کردن روند پیش‌دیابت، کلید محافظت از سلامت قلب است ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ بهمن
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
8 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
9 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
10 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
11 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...

  خربزه از بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌كند یک کارشناس تغذیه در یزد، گفت: مصرف خربزه در پیشگی...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن پایگاه خبری لقمه: پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد بین دو بیماری کمتر شناخته‌شده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانه‌ای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهره‌های متفاوتی دارند، اما ریشه‌شان در یک نقطه مشترک است: التهاب. حالا کارشناسان می‌گویند تغذیه درست می‌تواند شدت علائم و احتمال عود این بیماری‌ها را کاهش دهد.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
معجزه یک رژیم غذایی، مهار افسردگی با سیب پایگاه خبری لقمه: سروتونین سبب ایجاد تحرک و نشاط در بدن می‌شود و احساس مثبت بودن، خوب بودن یا مفید بودن در فرد را تقویت می‌کند. کاهش سطح سروتونین مغز از علل اصلی پرخاشگری، کم‌حوصلگی و افسردگی است.