امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید می شود


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان چای کشور از خرید حدود۹۰ هزارتن برگ سبز چای در چین های بهاره و تابستانه خبر داد و گفت: تاکنون ۶۶ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفتگویی از پایان مرحله دوم چین تابستانه برگ سبز چای خبر داد و اظهارداشت: در مجموع چین بهاره و تابستانه حدود ۹۰ هزارتن برگ سبز چای از کشاورزان خریداری شد.

 
وی با بیان اینکه چین پاییزه از حدود ۱۰ روز دیگر آغاز می شود، گفت: علی رغم اینکه در تابستان در زمینه نزولات جوی مشکل داشتیم طی یکی دو روز اخیر شرایط بارندگی عالی بوده است.
 
رئیس سازمان چای کشور ارزش برگ سبز خریداری شده را از چایکاران را حدود ۱۷۴ میلیارد تومان عنوان و اضافه کرد: تاکنون ۱۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از این مبلغ(۶۶ درصد) به حساب چایکاران واریز شده است.
 
روزبهان با بیان اینکه سال ۹۵ از نظر بارندگی و میزان تولید چای یک سال استثنایی بوده و قابل مقایسه با هیچ سالی نیست، افزود: سال ۹۶  را از نظر نزولات جوی می توان با سال ۹۳ مقایسه کرد؛ این در حالی است که ما در سال ۹۳ تا پایان مهرماه کلا ۶۵ هزارتن برگ سبز تولید کردیم اما امسال تاکنون ۹۰ هزارتن تولید داشته ایم.
 
وی ادامه داد: انجام به موقع عملیات به زراعی، احیای باغات رها شده و رسیدگی به باغات از جمله دلایل افزایش تولید در سالجاری است.
 
رئیس سازمان چای کشور پیش بینی کرد: امسال حدود ۱۱۰ هزارتن برگ سبز چای در کشور تولید شود.
 
روزبهان درباره میزان واردات به کشور نیز با بیان اینکه میزان نیاز ما به چای حدود ۱۱۰ هزار تن است، گفت: حدود ۳۰ هزارتن این میزان در داخل تولید و نزدیک به ۸۰ هزارتن آن وارد می شود که بخشی از واردات نیز رسمی و بخشی غیر رسمی است.
 
وی با اشاره به اینکه سال ۹۵ نسبت به ۹۴ میزان تولید حدود ۱۲ هزارتن افزایش داشته است، ادامه داد: طبیعتا به همین میزان نیز از مقدار واردات کم می شود.
 
روزبهان اضافه کرد: چای هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد هم تولید داخل و هم وارداتی است، میزان آن نیز متعارف و در اندازه نیاز است و نیازی به واردات بیشتر نیست.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11837 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 1745 ساعت: 10:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
2 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
3 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
4 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
5 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
6 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
9 انتخابات هیات‌ رئیسه اتاق بازرگانی ایران فردا برگزار می‌شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 شرایط تامین آب در تهران عادی شد ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
شما هم وقتی استرس دارید، زیاد می‌خورید؟ برخی از افراد برای فروکش کردن میزان استرس و اضطراب خود به خوردن رو می‌آورند.
برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
چرا صبحانه ایرانی یکی از بهترین‌هاست؟ تاکنون مطالب بسیاری درباره اهمیت صبحانه به‌عنوان اولین وعده غذایی روز نوشته‌ایم و با کارشناسان بسیاری در رابطه با مشخصات این وعده گفت‌وگو كرده‌ایم...