کاهش 2 هزار تومانی قیمت گوشت/ مردم از ترس تب کریمه گوشت نمی‎خرند


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه در پی شیوع بیماری تب کریمه کنگو مردم از خرید گوشت قرمز خودداری می‌کنند، گفت: همین امر سبب رکود بازار و کاهش قیمت گوشت گوسفندی شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اصغر ملکی در گفتگویی با بیان اینکه در پی شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور مردم چندان از خرید گوشت قرمز استقبال نمی‌کنند، اظهارداشت: به همین دلیل رکود خاصی بازار را فرا گرفته و قیمت گوشت گوسفندی کیلویی ۲۰۰۰ هزارتومان پائین آمده است.  

 

وی قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه را برای مصرف کنندگان در حال حاضر حدود ۴۱ هزار تومان عنوان کرد.  

 

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی درباره اینکه آیا قیمت این نوع گوشت بیشتر از این کاهش خواهد یافت؟ گفت: این مساله بستگی به عوامل مختلف از جمله واردات دارد در حال حاضر واردات گوشت انجام می‌شود اگر این اقدام به صورت مستمر باشد قطعا تاثیر بیشتری هم بر  بازار خواهد داشت.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10508 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد بازدید: 1215 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

  نکات تغذیه سالم پاییزی پایگاه خبری لقمه: تغییر در فصل اغلب به معنای تغییر...

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت