چگونه در نیمه دوم ماه رمضان پرانرژی‌تر از گذشته روزه بگیریم


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص تأمین انرژی برای روزه‌ گرفتن در ایام باقی مانده ماه رمضان توضیحاتی را ارائه داده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پیمان نیستانی‌ متخصص تغذیه در گفت و گویی؛ با اشاره به کاهش مشکلات روزه‌داری در نیمه دوم ماه رمضان اظهار کرد: برای اینکه در نیمه دوم ماه رمضان در طول روزه‌داری بتوانیم پرانرژی‌تر از قبل و بدون بروز هیچگونه مشکلی از لحاظ بنیه‌ روزه بگیریم باید سعی کنیم که از مواد مغذی‌ و املاح معدنی بیشتر استفاده کنیم.

 

وی عنوان کرد: بهتر است در بین وعده افطار و شام از ۲ واحد میوه و سبزیجات استفاده کنیم، زیرا این مواد سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی بوده و توان و بنیه بدن را برای گرفتن روزه چندین برابر می‌کند. 

 

نیستانی تأکید کرد: حتماً در وعده سحر یک واحد میوه و سبزیجات میل شود تا علاوه بر تأمین کالری مورد نیاز بدن این مواد غذایی سبب می‌شود تا در طول روز انرژی و توانمان کاهش پیدا نکند و به خوبی بتوانیم بر تشنگی و حتی گرسنگی در طول روز غلبه کنیم. 

 

وی اظهار کرد: روزه‌داران بهتر است وعده افطار و شام را یکی نکنند و به جای مصرف یک وعده پر حجم ۳ الی ۴ وعده کم‌حجم و پرکالری استفاده کنند تا انرژی‌شان در طول روزه‌داری در این مدت باقی مانده تا پایان ماه رمضان حفظ شود. 

 

نیستانی ادامه داد: بهتر است در وعده افطار افراد روزه‌دار یک لیوان شیر کم‌چرب استفاده کنند تا بسیاری از مواد معدنی و کلسیم مورد نیاز بدن از این طریق تأمین شود و روزه‌داران در طول روزهای ماه رمضان دچار تشنگی و کمبود انرژی نشوند. 

 

وی اظهار کرد: مصرف مولتی‌ویتامین و مکمل‌ها در طول روزه‌داری هیچ ضر‌ورتی ندارد و افرادی که دارای برنامه غذایی منظم هستند این مکمل‌ها برای تأمین انرژی و توانشان در طول روز بی فایده است. 

 

نیستانی ادامه داد: مولتی ویتامین به عنوان یک مکمل در کنار وعده غذایی می‌تواند سودمند باشد، اما به تنهایی نمی‌تواند انرژی مورد نیاز را برای روزه گرفتن در ماه رمضان تأمین کند. 

 

وی یادآور شد: افراد نباید در وعده سحر پرخوری کنند، زیرا این کار باعث می‌شود که در طول روز نه تن‌ها انرژی کافی کسب نکنند بلکه باعث بروز تشنگی در آن‌ها می‌شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10527 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 2352 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
6 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
7 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
8 50 میلیارد تومان پول گندمکاران تا پایان شهریور تسویه می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
10 مهلت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی ۱۰ روز تمدید شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد
11 واکنش سازمان مالیاتی به پیشنهاد اصناف برای تمدید ۱۰ روزه مهلت ارائه اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینه‌س...

  راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه آسپرین طبیعی تحقیقات نشان می‌دهند دانه‌های گوجه فرنگی می‌توانند به عنوان جایگزین طبیعی آسپرین کاربرد داشته باشند.
مهم‌ترین علل پنهان چاقی اگر غذایتان زیاد است و تحرک‌تان کم، نباید از چاق شدن‌تان تعجب کنید. اما اگر غذای چندانی نمی‌خورید و تحرک‌تان هم چندان کم نیست، حق دارید اگر از افزایش وزن‌تان یکه بخورید...
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.