شیوع تب کریمه کنگو و گرانی گوشت؛ شایعه تا واقعیت


پایگاه خبری لقمه: عضو کار گروه تخصصی صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران در خصوص شایعه ارتباط تب کریمه کنگو و نوسانات فعلی قیمت بازار گوشت توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پریسا فلاح عضو کار گروه تخصصی صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران در گفت و گویی؛ گفت: تب کریمه هر چقدر هم تب دار تر شود گوشت کشتارگاهی با همان قیمت مصوب رسمی و دولتی توزیع می‌شود و در این میان قطعا مسئولین اجازه ای برای سوء استفاده سود جویان نمی‌دهند.

 

وی با بیان اینکه موضوع شیوع تب کریمه کنگو کذب نیست، گفت: این تب همیشه در فصول بهار و تابستان نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها شایع می‌شود و ارتباطی با کاهش میزان گوشت در کشور ندارد.

 

فلاح ادامه داد: ناقل تب کریمه کنگو جزو حشرات انگلی بومی ایران است که در مناطق گرم و مرطوب بیشتر جولان می دهد.

 

 

وی افزود: متاسفانه اینبار به علت بی احتیاطی بسیاری از دامداران سنتی و حتی خود مردم این بیماری بین افراد شایع شد که البته نظارت ها خبر از کنترل وضعیت بیماران از سوی وزارت بهداشت می دهد.

 

عضو کارگروه تخصصی صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت ایران، ادامه داد: اطلاع رسانی به مردم برای افزایش سطح آگاهی آنها در حوزه بیماری‌های مشترک انسان و دام باید انجام بگیرد اما اینکه مساله شیوع تب مالت برای ایجاد نوسانات جدی در بازار گوشت مطرح شده کاملا کذب است مگر اینکه این نوسان در بخش گوشت های فاقد مهر سازمان دامپزشکی و غیر کشتارگاهی ایجاد شود.

 

فلاح با تاکید بر اینکه شیوع تب کریمه همانند تب مالت اتفاق تازه ای نیست، افزود: بی توجهی و یا کم اطلاعی مردم منجر به افزایش شیوع این دو تب شد که آن هم متاسفانه به علت رخنه کنه ناقل بیماری در دامداری های فاقد مجوز روستایی یا سنتی است.

 

وی اظهار داشت: اگر مردم به جای خرید گوشت های دامداری های بی مجوز و روستایی، از گوشت کشتارگاهی که دارای مهر سازمان دامپزشکی است استفاده می کردند تب کریمه هم اینگونه تب دار تر نمی شد زیرا گوشت های کشتارگاهی به شدت تحت بازرسی کارشناسان بهداشت و سازمان دامپزشکی قرار دارند که در صورت وجود هرگونه مورد مشکوک به بیماری بلافاصله از گردونه فروش خارج و معدوم می‌شوند. 

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10573 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 1536 ساعت: 11:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
8 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
9 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.
جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.