جدیدترین آمار مبتلایان و متوفیان تب کریمه کنگو


پایگاه خبری لقمه: رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت به جزئیات جدیدترین آمار مبتلایان و متوفیان تب کریمه کنگو پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد مهدی گویا اظهار داشت: تمام افرادی که به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده بودند تحت درمان قرار گرفتند و آخرین موارد شناسایی‌شده، مربوط به استان مازندران است که هر دو بیمار وضعیت باثباتی دارند و رو به بهبود هستند و نگرانی‌ها در مورد هر دو نفر آنها، رفع شده است.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت یادآور شد: وضعیت شیوع این بیماری در کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است و شیوع این بیماری در این فصل از سال، کاملاً طبیعی است و هرساله تقریباً همین تعداد به تب کریمه کنگو مبتلا می‌شوند و امسال حساسیت‌ها و توجهات نسبت به این بیماری افزایش یافته است.

وی شیوع بیماری تب کریمه کنگو را بیشتر مربوط به فصول بهار و تابستان دانست و گفت: تب کریمه کنگو عمدتاً بیماری افرادی است که با دام سروکار دارند و سایر افراد بیشتر بر حسب اتفاق به این بیماری مبتلا می‌شوند.

گویا عنوان کرد: افرادی که به‌صورت مستقیم با دام سروکار دارند از طریق گزش کنه‌ای که روی بدن دام قرار دارد، ممکن است به این بیماری مبتلا شوند اما در اکثر موارد ابتلا، افراد بر اثر کنه آلوده، گزیده شده‌اند که قبلاً روی بدن قرار داشته است و مواردی از ابتلا نیز در زمان ذبح یا تماس با احشا (اعضای داخلی بدن) و ترشحات و خون دام، شناسایی شدند.

رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت تأکید کرد: مردم حتماً گوشت را از محل مطمئن و مورد تأیید سازمان دامپزشکی کشور خریداری کنند اما زمانی که فرد بدون رعایت نکات بهداشتی اقدام به ذبح دام کند و یا وقتی که دام کنار خیابان به فروش رسیده و همان لحظه ذبح می‌شود، خطرات زیادی برای مردم ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: دامی که ذبح می‌شود باید 24 ساعت در شرایط ویژه و دمای یخچال، نگهداری شود تا ویروس موجود در بدن، گوشت و احشا (اعضای داخلی بدن) دام از بین برود و قابل استفاده باشد که در غیر این صورت، فردی که بدن دام را تمیز می‌کند یا گوشت آن را خرد می‌کند، ممکن است به‌طور سهوی آلوده و مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو شود.

دکتر گویا ضمن اعلام اینکه بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت، منتقل نمی‌شود، افزود: به‌خلاف تصور بسیاری از افراد، این بیماری از طریق خوردن گوشت منتقل نمی‌شود و گوشت یا جگری که در شرایط مناسب بهداشتی نگهداری شده و خوب پخته شده باشد، امکان انتقال تب کریمه کنگو را به صفر می‌رساند.

وی در پایان یادآور شد: یکی از راه‌های پیشگیری از انتقال و ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو این است که افرادی که دام دارند، پشم گوسفندان را در فاصله زمانی اندک، اصلاح کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 10574 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 35 ساعت: 10:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برند ترکیه روی عسل آذربایجان غربی/صادرات ۲۶۰ تن عسل ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
2 این 6 تکنیک به کنترل اشتها کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
3 ارتباط مایع ظرفشویی با پوست دست ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
4 دارچین با دیابت نوع 2 چه ارتباطی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو در تهران ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 گیاهی که می توان جایگزین آسپرین کرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
7 6 توصیه غذایی برای بیماران مبتلا به استئوآرتریت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد
8 طرز تهیه بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد
9 شبهای احیا بدون نظارت دامپزشکی، دام ذبح نکنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
10 7 اشتباه در طرز چیدمان رستوران ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
11 گران‌فروشی مرغ به مرغداران ربطی ندارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.