جدیدترین آمار مبتلایان و متوفیان تب کریمه کنگو


پایگاه خبری لقمه: رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت به جزئیات جدیدترین آمار مبتلایان و متوفیان تب کریمه کنگو پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد مهدی گویا اظهار داشت: تمام افرادی که به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده بودند تحت درمان قرار گرفتند و آخرین موارد شناسایی‌شده، مربوط به استان مازندران است که هر دو بیمار وضعیت باثباتی دارند و رو به بهبود هستند و نگرانی‌ها در مورد هر دو نفر آنها، رفع شده است.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت یادآور شد: وضعیت شیوع این بیماری در کشور در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است و شیوع این بیماری در این فصل از سال، کاملاً طبیعی است و هرساله تقریباً همین تعداد به تب کریمه کنگو مبتلا می‌شوند و امسال حساسیت‌ها و توجهات نسبت به این بیماری افزایش یافته است.

وی شیوع بیماری تب کریمه کنگو را بیشتر مربوط به فصول بهار و تابستان دانست و گفت: تب کریمه کنگو عمدتاً بیماری افرادی است که با دام سروکار دارند و سایر افراد بیشتر بر حسب اتفاق به این بیماری مبتلا می‌شوند.

گویا عنوان کرد: افرادی که به‌صورت مستقیم با دام سروکار دارند از طریق گزش کنه‌ای که روی بدن دام قرار دارد، ممکن است به این بیماری مبتلا شوند اما در اکثر موارد ابتلا، افراد بر اثر کنه آلوده، گزیده شده‌اند که قبلاً روی بدن قرار داشته است و مواردی از ابتلا نیز در زمان ذبح یا تماس با احشا (اعضای داخلی بدن) و ترشحات و خون دام، شناسایی شدند.

رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت تأکید کرد: مردم حتماً گوشت را از محل مطمئن و مورد تأیید سازمان دامپزشکی کشور خریداری کنند اما زمانی که فرد بدون رعایت نکات بهداشتی اقدام به ذبح دام کند و یا وقتی که دام کنار خیابان به فروش رسیده و همان لحظه ذبح می‌شود، خطرات زیادی برای مردم ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: دامی که ذبح می‌شود باید 24 ساعت در شرایط ویژه و دمای یخچال، نگهداری شود تا ویروس موجود در بدن، گوشت و احشا (اعضای داخلی بدن) دام از بین برود و قابل استفاده باشد که در غیر این صورت، فردی که بدن دام را تمیز می‌کند یا گوشت آن را خرد می‌کند، ممکن است به‌طور سهوی آلوده و مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو شود.

دکتر گویا ضمن اعلام اینکه بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت، منتقل نمی‌شود، افزود: به‌خلاف تصور بسیاری از افراد، این بیماری از طریق خوردن گوشت منتقل نمی‌شود و گوشت یا جگری که در شرایط مناسب بهداشتی نگهداری شده و خوب پخته شده باشد، امکان انتقال تب کریمه کنگو را به صفر می‌رساند.

وی در پایان یادآور شد: یکی از راه‌های پیشگیری از انتقال و ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو این است که افرادی که دام دارند، پشم گوسفندان را در فاصله زمانی اندک، اصلاح کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 10574 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 65 ساعت: 10:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مردان باید به طور مرتب صبحانه مصرف کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
2 ارتباط خونریزی لثه با سکته‌ مغزی و سقط جنین ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
3 ارتباط گردو با کاهش وزن ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 شناسایی ۲۷۰ کانون بیماری تب برفکی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
5 داروها و مکمل‌های لاغری غیرمجاز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
6 روش جدید پیشگیری از پوسیدگی دندان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
7 ارتباط نوشیدنی‌ها با افزایش وزن ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
8 بیماریهایی که با مصرف اشتباه ماست به آن مبتلا میشوید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۶ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 ارتباط زردچوبه با سرطان در کودکان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
11 شیر مادر برای کودکان چه فوایدی دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت