اخبار مربوط به تب کریمه کنگو حقیقت دارد؟


پایگاه خبری لقمه: چه مقدار از اخبار مربوط به تب کریمه کنگو حقیقت دارد و چه مواردی باید رعایت شود؟‌

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیماری تب کریمه کنگو یکی از بیماری‌های بومی کشور ماست که هر ساله متاسفانه تعدادی از هموطنان ما به این بیماری مبتلا می‌شوند و آنها هم که دیر به پزشک مراجعه می‌کنند، می‌میرند. امسال هم مثل سال‌های گذشته ما مواردی داشتیم؛ هم فوتی، هم موارد ابتلا به این بیماری که تا حالا 28 نفر طبق گزارشات وزارت بهداشت به طور قطعی ثابت شده است که به این بیماری مبتلا شده‌اند و دو نفر هم به طور قطعی ثابت شده فوت‌شان ناشی از این بیماری بوده است .

این بیماری به هرحال بیماری‌ای وابسته به شغل است. افرادی که با دام سر و کار دارند بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند بخصوص آنها که با کشتار دام‌ها سر و کار دارند و دام را در محیط‌های غیر‌بهداشتی ذبح می‌کنند. اینها افرادی هستند که در معرض این بیماری هستند. البته بیماری تب کریمه کنگو از طریق گوشت دام‌های آلوده می‌تواند به انسان منتقل شود.

 

تشخیص این بیماری چگونه است و علائمش چیست؟‌

 

در دام هیچ‌گونه علائمی ندارد و در انسان به دو شکل است‌. در شکل اولیه این بیماری مانند بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی است با درد بدن، درد عضلات، تب. بیماران می‌توانند به پزشک مراجعه کنند که در این صورت، درمانشان خیلی آسان‌تر است. اما اگر غفلت کنند و مراجعه را به مرحله دوم بیماری که خونریزی در مخاط اتفاق می‌افتد به تاخیر بیندازند، در این مرحله امکان خوب شدن خیلی کمتر می‌شود و حدود 40 تا 50 درصد مرگ و میر‌ها نیز در همین دسته از بیماران است که دیر مراجعه می‌کنند .

 

آیا مصرف گوشت قرمز جای نگرانی دارد یا خیر؟

 

مصرف ‌گوشت‌هایی که از مراکز معتبر تهیه یا از کشتارگاه‌های مجاز وارد می‌شوند هیچ‌گونه مشکلی ندارند، چون در کشتارگاه‌ها کنترل می‌کنند و قبل از این که بیرون بدهند لاشه دام‌ها را 24 ساعت در اتاق پیش سرد نگه می‌دارند. نگهداری لاشه دام طی 24 ساعته در دمای بین دو تا هشت درجه سانتی‌گراد باعث می‌شود جمود نعشی دام، محیط لاشه را اسیدی کند و در محیط اسیدی، این ویروس نمی‌تواند زنده بماند، اما به‌هیچ‌وجه مردم لاشه‌هایی را که در محیط‌های غیرکشتارگاهی به شکل غیرمجاز کشتار می‌شود، نباید بخرند. همچنین در خانه‌ها به کشتن دام اقدام نکنند. این موارد اگر رعایت شود امکان انتقال از طریق گوشت قرمز صفر است.

 

دکتر کریم امیری

معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های سازمان دامپزشکی کشور

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 10577 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 1351 ساعت: 9:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
5 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
6 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
7 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
8 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
10 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت