اخبار مربوط به تب کریمه کنگو حقیقت دارد؟


پایگاه خبری لقمه: چه مقدار از اخبار مربوط به تب کریمه کنگو حقیقت دارد و چه مواردی باید رعایت شود؟‌

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیماری تب کریمه کنگو یکی از بیماری‌های بومی کشور ماست که هر ساله متاسفانه تعدادی از هموطنان ما به این بیماری مبتلا می‌شوند و آنها هم که دیر به پزشک مراجعه می‌کنند، می‌میرند. امسال هم مثل سال‌های گذشته ما مواردی داشتیم؛ هم فوتی، هم موارد ابتلا به این بیماری که تا حالا 28 نفر طبق گزارشات وزارت بهداشت به طور قطعی ثابت شده است که به این بیماری مبتلا شده‌اند و دو نفر هم به طور قطعی ثابت شده فوت‌شان ناشی از این بیماری بوده است .

این بیماری به هرحال بیماری‌ای وابسته به شغل است. افرادی که با دام سر و کار دارند بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند بخصوص آنها که با کشتار دام‌ها سر و کار دارند و دام را در محیط‌های غیر‌بهداشتی ذبح می‌کنند. اینها افرادی هستند که در معرض این بیماری هستند. البته بیماری تب کریمه کنگو از طریق گوشت دام‌های آلوده می‌تواند به انسان منتقل شود.

 

تشخیص این بیماری چگونه است و علائمش چیست؟‌

 

در دام هیچ‌گونه علائمی ندارد و در انسان به دو شکل است‌. در شکل اولیه این بیماری مانند بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی است با درد بدن، درد عضلات، تب. بیماران می‌توانند به پزشک مراجعه کنند که در این صورت، درمانشان خیلی آسان‌تر است. اما اگر غفلت کنند و مراجعه را به مرحله دوم بیماری که خونریزی در مخاط اتفاق می‌افتد به تاخیر بیندازند، در این مرحله امکان خوب شدن خیلی کمتر می‌شود و حدود 40 تا 50 درصد مرگ و میر‌ها نیز در همین دسته از بیماران است که دیر مراجعه می‌کنند .

 

آیا مصرف گوشت قرمز جای نگرانی دارد یا خیر؟

 

مصرف ‌گوشت‌هایی که از مراکز معتبر تهیه یا از کشتارگاه‌های مجاز وارد می‌شوند هیچ‌گونه مشکلی ندارند، چون در کشتارگاه‌ها کنترل می‌کنند و قبل از این که بیرون بدهند لاشه دام‌ها را 24 ساعت در اتاق پیش سرد نگه می‌دارند. نگهداری لاشه دام طی 24 ساعته در دمای بین دو تا هشت درجه سانتی‌گراد باعث می‌شود جمود نعشی دام، محیط لاشه را اسیدی کند و در محیط اسیدی، این ویروس نمی‌تواند زنده بماند، اما به‌هیچ‌وجه مردم لاشه‌هایی را که در محیط‌های غیرکشتارگاهی به شکل غیرمجاز کشتار می‌شود، نباید بخرند. همچنین در خانه‌ها به کشتن دام اقدام نکنند. این موارد اگر رعایت شود امکان انتقال از طریق گوشت قرمز صفر است.

 

دکتر کریم امیری

معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های سازمان دامپزشکی کشور

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 10577 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 42 ساعت: 9:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برند ترکیه روی عسل آذربایجان غربی/صادرات ۲۶۰ تن عسل ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
2 این 6 تکنیک به کنترل اشتها کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
3 ارتباط مایع ظرفشویی با پوست دست ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
4 دارچین با دیابت نوع 2 چه ارتباطی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 آخرین وضعیت شیوع تب کریمه کنگو در تهران ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 گیاهی که می توان جایگزین آسپرین کرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
7 6 توصیه غذایی برای بیماران مبتلا به استئوآرتریت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد
8 طرز تهیه بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد
9 شبهای احیا بدون نظارت دامپزشکی، دام ذبح نکنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
10 7 اشتباه در طرز چیدمان رستوران ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
11 گران‌فروشی مرغ به مرغداران ربطی ندارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آب کلم مناسب برای مقابله با کم‌خونی و یبوست اگر احساس خستگی زیادی می‌کنید و دچار کم خونی شده‌اید توصیه می‌کنیم به مدت سه هفته هر روز ۱ لیوان آب کلم نوش جان کنید.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.
لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.