اخبار مربوط به تب کریمه کنگو حقیقت دارد؟


پایگاه خبری لقمه: چه مقدار از اخبار مربوط به تب کریمه کنگو حقیقت دارد و چه مواردی باید رعایت شود؟‌

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بیماری تب کریمه کنگو یکی از بیماری‌های بومی کشور ماست که هر ساله متاسفانه تعدادی از هموطنان ما به این بیماری مبتلا می‌شوند و آنها هم که دیر به پزشک مراجعه می‌کنند، می‌میرند. امسال هم مثل سال‌های گذشته ما مواردی داشتیم؛ هم فوتی، هم موارد ابتلا به این بیماری که تا حالا 28 نفر طبق گزارشات وزارت بهداشت به طور قطعی ثابت شده است که به این بیماری مبتلا شده‌اند و دو نفر هم به طور قطعی ثابت شده فوت‌شان ناشی از این بیماری بوده است .

این بیماری به هرحال بیماری‌ای وابسته به شغل است. افرادی که با دام سر و کار دارند بیشتر در معرض خطر این بیماری هستند بخصوص آنها که با کشتار دام‌ها سر و کار دارند و دام را در محیط‌های غیر‌بهداشتی ذبح می‌کنند. اینها افرادی هستند که در معرض این بیماری هستند. البته بیماری تب کریمه کنگو از طریق گوشت دام‌های آلوده می‌تواند به انسان منتقل شود.

 

تشخیص این بیماری چگونه است و علائمش چیست؟‌

 

در دام هیچ‌گونه علائمی ندارد و در انسان به دو شکل است‌. در شکل اولیه این بیماری مانند بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی است با درد بدن، درد عضلات، تب. بیماران می‌توانند به پزشک مراجعه کنند که در این صورت، درمانشان خیلی آسان‌تر است. اما اگر غفلت کنند و مراجعه را به مرحله دوم بیماری که خونریزی در مخاط اتفاق می‌افتد به تاخیر بیندازند، در این مرحله امکان خوب شدن خیلی کمتر می‌شود و حدود 40 تا 50 درصد مرگ و میر‌ها نیز در همین دسته از بیماران است که دیر مراجعه می‌کنند .

 

آیا مصرف گوشت قرمز جای نگرانی دارد یا خیر؟

 

مصرف ‌گوشت‌هایی که از مراکز معتبر تهیه یا از کشتارگاه‌های مجاز وارد می‌شوند هیچ‌گونه مشکلی ندارند، چون در کشتارگاه‌ها کنترل می‌کنند و قبل از این که بیرون بدهند لاشه دام‌ها را 24 ساعت در اتاق پیش سرد نگه می‌دارند. نگهداری لاشه دام طی 24 ساعته در دمای بین دو تا هشت درجه سانتی‌گراد باعث می‌شود جمود نعشی دام، محیط لاشه را اسیدی کند و در محیط اسیدی، این ویروس نمی‌تواند زنده بماند، اما به‌هیچ‌وجه مردم لاشه‌هایی را که در محیط‌های غیرکشتارگاهی به شکل غیرمجاز کشتار می‌شود، نباید بخرند. همچنین در خانه‌ها به کشتن دام اقدام نکنند. این موارد اگر رعایت شود امکان انتقال از طریق گوشت قرمز صفر است.

 

دکتر کریم امیری

معاون دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های سازمان دامپزشکی کشور

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 10577 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 89 ساعت: 9:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نوشیدنی های معجزه گر که پوستتان را زیبا می کند ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
2 9 نوشیدنی که به زیباتر شدن پوستتان کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
3 مطالبات گندمکاران بزودی پرداخت می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
4 ارتباط میان رژیم غذایی و وضعیت روحی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
5 هیچ محدودیتی برای ارائه تسهیلات به گلخانه‌ها نداریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
6 ضد عفونی کننده شگفت انگیز برای پوست را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
7 افزایش 5 درصدی صادرات ایران به عراق ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 ارتباط آلزایمر با چای سبز ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
9 4 اشتباه در آشپزی که چاقتان می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
10 فریب تبلیغات سوء برای فروش دستگاه‌های تصفیه آب را نخورید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
11 کافه های سیار در خیابان سی تیر ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آبمیوه‌های خیابانی باعث مسمومیت کودکان می‌شوند رئیس بخش گوارش مرکز طبی کودکان گفت: بیشتر کودکانی ...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.