پایان یافتن چین بهاره برگ سبز چای با 9درصد افزایش


پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای گفت: عملیات چین بهاره برگ سبز چای با 9درصد افزایش نسبت به سال گذشته، از باغ های چای شمال کشور پایان یافت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، خیرالله امیری روز چهارشنبه در گفت و گویی افزود: با پایان یافتن چین بهاره، بیش از 44 هزار و 300 تن برگ سبز به ارزش اقتصادی 10 هزار و 40 میلیارد ریال از باغ های چای گیلان و مازندران برداشت شده که این میزان برگ سبز نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود 9درصد افزایش نشان می دهد. 

وی اظهار داشت: 75درصد از برگ سبز تحویلی چایکاران به کارخانه های چایسازی، درجه یک و رقم کیفی را تشکیل می دهند.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای با اشاره به اینکه چین بهاره مرغوب ترین و کیفی ترین چای ایران محسوب می شود، گفت: امسال به گونه ای برنامه ریزی شده که چایکاران، برگ سبز کیفی را به کارخانه ها تحویل دهند و در صورت رعایت اصول بهزراعی و برداشت صحیح، چایکاران می توانند در طول فصل برداشت، برگ سبز درجه یک تحویل دهند. 

 

به گفته امیری، سالانه سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه برگ سبز چای از باغ های شمال انجام می شود که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه ، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه از شهریور و مهرماه آغاز می شود. 

 

وی گفت: با توجه به وضعیت مساعد جوی و استقبال خوب از چای تولید داخل، پیش بینی می شود که کشاورزان در تابستان نیز برداشت مناسب برگ سبز داشته باشند. 

معاون سازمان چای اضافه کرد: با واریز مبلغ افزون بر 26 میلیارد ریال از مطالبات چایکاران تا روز گذشته به حساب عابر بانک سپه آنان ، در مجموع مطالبات واریز شده در فصل زراعی جاری، بیش از 482 میلیارد ریال شده است. 

 

شورای عالی اقتصاد ، قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک در سال زراعی 96 را به میزان 26 هزار و 242 ریال و هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه 2 را 14 هزار و 695 ریال تعیین کرده که هفت درصد بیشتر از سال گذشته است. 

 

سال گذشته 139 هزار و 228 تن برگ سبز چای شامل 29 درصد درجه یک، از باغ های گیلان و مازندران برداشت شد که از این میزان، 31 هزار تن چای خشک بدست آمد. 

استان های گیلان و مازندران بین 25 تا 28 هزار هکتار باغ چای دارند که 90درصد این باغ ها در استان گیلان واقع است. 

لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع شده و سازمان چای کشور، در این شهرستان استقرار دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10583 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد بازدید: 2878 ساعت: 1:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
5 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
6 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
9 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
10 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن
11 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

  بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت