پایان یافتن چین بهاره برگ سبز چای با 9درصد افزایش


پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای گفت: عملیات چین بهاره برگ سبز چای با 9درصد افزایش نسبت به سال گذشته، از باغ های چای شمال کشور پایان یافت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، خیرالله امیری روز چهارشنبه در گفت و گویی افزود: با پایان یافتن چین بهاره، بیش از 44 هزار و 300 تن برگ سبز به ارزش اقتصادی 10 هزار و 40 میلیارد ریال از باغ های چای گیلان و مازندران برداشت شده که این میزان برگ سبز نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود 9درصد افزایش نشان می دهد. 

وی اظهار داشت: 75درصد از برگ سبز تحویلی چایکاران به کارخانه های چایسازی، درجه یک و رقم کیفی را تشکیل می دهند.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای با اشاره به اینکه چین بهاره مرغوب ترین و کیفی ترین چای ایران محسوب می شود، گفت: امسال به گونه ای برنامه ریزی شده که چایکاران، برگ سبز کیفی را به کارخانه ها تحویل دهند و در صورت رعایت اصول بهزراعی و برداشت صحیح، چایکاران می توانند در طول فصل برداشت، برگ سبز درجه یک تحویل دهند. 

 

به گفته امیری، سالانه سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه برگ سبز چای از باغ های شمال انجام می شود که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه ، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه از شهریور و مهرماه آغاز می شود. 

 

وی گفت: با توجه به وضعیت مساعد جوی و استقبال خوب از چای تولید داخل، پیش بینی می شود که کشاورزان در تابستان نیز برداشت مناسب برگ سبز داشته باشند. 

معاون سازمان چای اضافه کرد: با واریز مبلغ افزون بر 26 میلیارد ریال از مطالبات چایکاران تا روز گذشته به حساب عابر بانک سپه آنان ، در مجموع مطالبات واریز شده در فصل زراعی جاری، بیش از 482 میلیارد ریال شده است. 

 

شورای عالی اقتصاد ، قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک در سال زراعی 96 را به میزان 26 هزار و 242 ریال و هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه 2 را 14 هزار و 695 ریال تعیین کرده که هفت درصد بیشتر از سال گذشته است. 

 

سال گذشته 139 هزار و 228 تن برگ سبز چای شامل 29 درصد درجه یک، از باغ های گیلان و مازندران برداشت شد که از این میزان، 31 هزار تن چای خشک بدست آمد. 

استان های گیلان و مازندران بین 25 تا 28 هزار هکتار باغ چای دارند که 90درصد این باغ ها در استان گیلان واقع است. 

لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع شده و سازمان چای کشور، در این شهرستان استقرار دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10583 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد بازدید: 94 ساعت: 1:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مراسم روز جهانی استاندارد با حضور معاون اول رییس جمهور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
2 برگزاری مراسم روز جهانی استاندارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
3 70 درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
4 همایش روز جهانی غذا برگزار می‌شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
5 خرید ٩٥هزارتن برگ سبز چای/پرداخت ١٢٤ میلیارد از مطالبات کشاورزان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
6 نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی اعلام نشد/کشاورزان به دنبال افزایش قیمت نیستند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
7 جشنواره غذای استانی و ملل ۲۰ مهرماه برگزار می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
8 همایش ملی روز جهانی غذا برگزار می‌شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
9 حضور روستاییان دانشگاهی در چهارمین همایش ملی روستا و عشایر/ احداث ناحیه صنعتی در ۲۶۰۰ دهستان کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
10 90 هزارتن برگ سبز چای خریداری شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر
11 طرز تهیه بیسکوئیت طرح دار برگ پاییزی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
گیاهان خطرناک در دوران بارداری یکی از زمان‌هایی که به هیچ وجه نباید دارویی گیاهی را بدون مشاوره با پزشک مصرف کرد، دوران بارداری است.