طرز تهیه سالاد ماکارونی با ماکارونی صدفی های بزرگ


پایگاه خبری لقمه: تقریبا همه در درست کردن سالاد ماکارونی، اشتراکات زیادی داریم و همیشه به همین شکل قدیمی اش آن را درست می کینم. اما در این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی با ماکارونی هی صدفی بزرگ را به شما آموزش می دهیم، که از نظر ظاهر کلی با بقیه متفاوت است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، تقریبا همه در درست کردن سالاد ماکارونی، اشتراکات زیادی داریم و همیشه به همین شکل قدیمی اش آن را درست می کینم. اما در این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی با ماکارونی هی صدفی بزرگ را به شما آموزش می دهیم، که از نظر ظاهر کلی با بقیه متفاوت است.
 
طرز تهیه سالاد ماکارونی (ماکارونی صدفی)

مواد لازم:
 
پاستای صدفی بزرگ یک بسته
خیار شور 250 گرم
کالباس 250 گرم
فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ
نخود فرنگی پخته یک و نیم فنجان
ذرت یک  فنجان
سس مایونز 2 ق غ
ماست چکیده یک ق غ
آبلیمو/نمک/فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه:
 
1-پاستای صدفی رو مثل ماکارونی آبکش میکنیم.
 
2-میگذاریم تا کامل آبش برود. خیارشور و کالباس را به صورت ریز خرد کرده. به همراه فلفل نگینی شده و نخود و ذرت و سس مایونز و نمک و آبلیمو و ماست ترکیب میکنیم.
 
3-از مواد بدست آمده قاشق قاشق داخل پاستاها ریخته و داخل آنها را پر میکنیم.
 
4-روی ظرف را سلفون کشیده و در داخل یخچال میگذاریم تا حسابی خنک شود.
 
نکته:
 
ترکیبات داخل سالاد ماکارونی کاملا سلیقه ایه و می توان مواد دلخواه مانند انواع حبوبات و تخم مرغ و کلم و.... را اضافه و یا هر کدام از مواد ذکر شده را حذف کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 10653 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي بازدید: 92 ساعت: 2:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه اسپاگتی پای، با پاستای نواری! ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
2 طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر ۱۳۹۵ جمعه ۲۴ دي
3 طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو ۱۳۹۵ پنج شنبه ۹ دي
4 پاستا با سیر و فلفل تند؛ مناسب گیاهخواران ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر
5 طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا ۱۳۹۵ پنج شنبه ۶ آبان
6 طرز تهیه غذای باکلاس پِنه با میگو ۱۳۹۵ دوشنبه ۸ شهريور
7 سوپ پاستا و مرغ بچه ها را جذب می کند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۸ مرداد
8 آیا پاستا چاق کننده است/چگونه یک بشقاب پاستا را سالم تر کنیم ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۴ فروردين
9 اگر می خواهید چاق شوید، این غذا را بخورید ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ فروردين
10 پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۳ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
آبلیمو آب لیموست!؟ فصل، فصل لیمو و آب‌لیموی تازه است و یکی از سۆال‌هایی که این روزها مطرح می‌شود در مورد تفاوت آب‌لیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد غذایی است...
اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.

حامیان