صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش
>
این شایعات به ملون نمی چسبد!
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد
تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: گیاهان هیدروپونیک در معرض آفت کش ها، مواد شیمیایی، بیماریها و عوامل بیماری زا نیستند.
عکس تزپینی است
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، مجیدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: واحد تولیدی خوراک دام هیدروپونیک در منطقه سلمانشهر بخش طغرالجرد از دی ماه ۱۳۹۹ با سرمایه اولیه ۱۳۵ میلیون تومان و اشتغالزایی ۴ نفر در فضایی به وسعت ۷۲ متر مربع شروع به کار کرده است.
او با اشاره به اینکه عمده کشت محصولات این واحد تولیدی گندم و جو است افزود: در کشت هیدروپونیک به طور معمول، دانه در یک کانال بلند و مرطوب نگه داشته می شود. در طول چند روز جوانه زده و در یک هفته یا بیشتر اندازه آن به ۱۲.۵ تا ۲۰ سانتیمتر میرسد. وقتی که اندازه علوفه به مقدار مورد نظر رسید از سطح برش داده می شود و از شاخ و برگ سبز برای تغذیه حیوانات استفاده می شود.
مجیدی افزود: از مزایای رشد علوفه به این روش، این است که نیازی به زمین بزرگ نداشته و شما می توانید با کمترین مصرف مواد مغذی علوفه تازه را تولید کنید.
مجیدی تصریح کرد: تولید علوفه هیدروپونیک یک مزیت برای کشاورزانی است که خاک آنها سنگلاخ و نابارور است. این یک فناوری مناسب برای دامداران بدون زمین برای تولید علوفه است. علوفههایی از جمله ذرت، جو، جو دوسر، سورگوم، چاودار، یونجه و تریتیکاله میتوانند در روش هیدروپونیک تولید شوند.
او ادامه داد: مواد مغذی هیدروپونیک برای استفاده بی خطر هستند. بر خلاف روشهای رشد طبیعی، گیاهان هیدروپونیک در معرض آفت کش ها، مواد شیمیایی، بیماریها و عوامل بیماری زا نیستند.
خبرنگار:
سعید اسماعیلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان
کد:
14503
تاریخ نشر:
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
بازدید:
1820
ساعت:
6:58 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
2
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3
هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4
حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
5
راه مقابله با کم حافظهگی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6
تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8
خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
9
ایران گیاهان دارویی خود را صادر میکند
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
10
گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون
۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
راهحلهای خوراکی برای تسکین سردرد
بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...
عبور آرام زنان از دوره ماهانه با تغذیه!
تقریبا تمام زنان و دختران جوان در روزهای قبل از دو...
تغذیه برای سلامت ریه
ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شام خوردن را كنار نگذارید
«شبها شام نمیخورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كردهام، شبها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانمها میشنویم.
قهرمانان میوهای کدامند؟
برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهمترین معیار سنجش ارزش میوهها نیز میزان آنتیاکسیدانهای آنهاست. البته میوهها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل
لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماریهاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشیهاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمدهای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنیها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنیهای مورد علاقه آنها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد میکند
یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روشهای عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماریها را از خود دور میکنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است