تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: گیاهان هیدروپونیک در معرض آفت کش ها، مواد شیمیایی، بیماری‌ها و عوامل بیماری زا نیستند.

عکس تزپینی است
به گزارش پایگاه خبری لقمه، مجیدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: واحد تولیدی خوراک دام هیدروپونیک در منطقه سلمانشهر بخش طغرالجرد از دی ماه ۱۳۹۹ با سرمایه اولیه ۱۳۵ میلیون تومان و اشتغالزایی ۴ نفر در فضایی به وسعت ۷۲ متر مربع شروع به کار کرده است.
 
او با اشاره به اینکه عمده کشت محصولات این واحد تولیدی گندم و جو است افزود: در کشت هیدروپونیک به طور معمول، دانه در یک کانال بلند و مرطوب نگه داشته می­ شود. در طول چند روز جوانه زده و در یک هفته یا بیشتر اندازه آن به ۱۲.۵ تا ۲۰ سانتیمتر می­رسد. وقتی که اندازه علوفه به مقدار مورد نظر رسید از سطح برش داده می­ شود و از شاخ و برگ سبز برای تغذیه حیوانات استفاده می ­شود.
 
مجیدی افزود: از مزایای رشد علوفه به این روش، این است که نیازی به زمین بزرگ نداشته و شما می­ توانید با کمترین مصرف مواد مغذی علوفه تازه را تولید کنید.
 
مجیدی تصریح کرد: تولید علوفه هیدروپونیک یک مزیت برای کشاورزانی است که خاک آن‌ها سنگلاخ و نابارور است. این یک فناوری مناسب برای دامداران بدون زمین برای تولید علوفه است. علوفه‌هایی از جمله ذرت، جو، جو دوسر، سورگوم، چاودار، یونجه و تریتیکاله می‌توانند در روش هیدروپونیک تولید شوند.
 
او ادامه داد: مواد مغذی هیدروپونیک برای استفاده بی خطر هستند. بر خلاف روش‌های رشد طبیعی، گیاهان هیدروپونیک در معرض آفت کش ها، مواد شیمیایی، بیماری‌ها و عوامل بیماری زا نیستند.
 

خبرنگار:  سعید اسماعیلی 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 14503 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر بازدید: 2015 ساعت: 6:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
4 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
6 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
9 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10 ایران گیاهان دارویی خود را صادر می‌کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلط...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.