صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
امکان تولید ۵ برابری محصولات کشاورزی در کشور وجود دارد
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
کشاورزی گیلان با تدبیر جان گرفت/ نوسازی 10 هزار هکتار از اراضی
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد
تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: گیاهان هیدروپونیک در معرض آفت کش ها، مواد شیمیایی، بیماریها و عوامل بیماری زا نیستند.
عکس تزپینی است
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، مجیدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهبنان گفت: واحد تولیدی خوراک دام هیدروپونیک در منطقه سلمانشهر بخش طغرالجرد از دی ماه ۱۳۹۹ با سرمایه اولیه ۱۳۵ میلیون تومان و اشتغالزایی ۴ نفر در فضایی به وسعت ۷۲ متر مربع شروع به کار کرده است.
او با اشاره به اینکه عمده کشت محصولات این واحد تولیدی گندم و جو است افزود: در کشت هیدروپونیک به طور معمول، دانه در یک کانال بلند و مرطوب نگه داشته می شود. در طول چند روز جوانه زده و در یک هفته یا بیشتر اندازه آن به ۱۲.۵ تا ۲۰ سانتیمتر میرسد. وقتی که اندازه علوفه به مقدار مورد نظر رسید از سطح برش داده می شود و از شاخ و برگ سبز برای تغذیه حیوانات استفاده می شود.
مجیدی افزود: از مزایای رشد علوفه به این روش، این است که نیازی به زمین بزرگ نداشته و شما می توانید با کمترین مصرف مواد مغذی علوفه تازه را تولید کنید.
مجیدی تصریح کرد: تولید علوفه هیدروپونیک یک مزیت برای کشاورزانی است که خاک آنها سنگلاخ و نابارور است. این یک فناوری مناسب برای دامداران بدون زمین برای تولید علوفه است. علوفههایی از جمله ذرت، جو، جو دوسر، سورگوم، چاودار، یونجه و تریتیکاله میتوانند در روش هیدروپونیک تولید شوند.
او ادامه داد: مواد مغذی هیدروپونیک برای استفاده بی خطر هستند. بر خلاف روشهای رشد طبیعی، گیاهان هیدروپونیک در معرض آفت کش ها، مواد شیمیایی، بیماریها و عوامل بیماری زا نیستند.
خبرنگار:
سعید اسماعیلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان
کد:
14503
تاریخ نشر:
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
بازدید:
1917
ساعت:
6:58 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2
سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
4
هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5
حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
6
راه مقابله با کم حافظهگی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7
تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
9
خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10
ایران گیاهان دارویی خود را صادر میکند
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان
نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...
غذاهایی که دشمن روده اند
در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...
دزدان انرژی را بشناسید
لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟
بچه که بودیم، جمعهها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره مینشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمهسبزی مستمان میکرد.
فاتحهخوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزنها
رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسمومکردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت میکرد.
فرهنگ و سنتهای غذایی مرسوم در کشور چین
پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
توصیه های طب سنتی در دوران بارداری
بارداری، دوران سرنوشت سازی برای جنین و مادر است و باید به اصول تغذیهای و بهداشتی این دوران توجه شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است