سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد


پایگاه خبری لقمه: سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی براساس چشم‌انداز برنامه و اهداف پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه، توسط دفتر طرح ملی گیاهان دارویی تدوین شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دفتر طرح ملی گیاهان دارویی، سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی را بر اساس چشم‌انداز برنامه و اهداف پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه تدوین کرد که پس از بازنگری و اعمال برخی اصلاحات، به زودی تصویب و برای اجرای به سراسر کشور ابلاغ می‌شود.
 
این سند در نشستی با حضور نمایندگان وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، سازمان غذا و دارو، مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع، کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن، تشکل‌ها و اتحادیه‌های تخصصی، مشاوران، معاونین و کارشناسان دفتر طرح ملی گیاهان دارویی در محل سالن توسعه وزارت جهاد کشاورزی مورد بررسی فنی و کارشناسی قرار گرفت و نقطه نظرات متخصصان و خبرگان این حوزه دریافت شد.
 
حسین زینلی، مجری طرح ملی گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی با تشریح و تاکید بر اهمیت لزوم توجه به زنجیره ارزش گیاهان دارویی با رویکرد جامع‌نگر و بر اساس اسناد بالادستی و همچنین سیاست‌ها و مأموریت‌های وزارت جهاد کشاورزی و تحقق اهداف پیش‌بینی شده در برنامه هفتم توسعه گیاهان دارویی و نقطه نظرات کلیه ذی‌نفعان و ذی‌ربطان، سند تدوین شده را تشریح و تبیین کرد.
 
وی در ادامه چشم‌انداز، راهبردها، برنامه‌ها و وضعیت کنونی گیاهان دارویی در ایران و جهان، تقاضاهای جهانی، الزامات و استانداردهای مربوط به گیاهان دارویی برای ورود به بازارهای جهانی و گیاهان اولویت‌دار در سطح ملی و استانی را اعلام و برنامه عملیاتی و نقشه راه برای تحقق اهداف پیش‌بینی شده و توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی را به همراه الزامات و پیوست‌های پشتیبان را ارائه کرد.
 

در پایان مقرر شد پس از بازنگری و اعمال برخی اصلاحات جزئی، سند مذکور در جلسه آتی تصویب و جهت اجرا به سراسر کشور ابلاغ شود. 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15627 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور بازدید: 41 ساعت: 3:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
2 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
4 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
6 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
7 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
8 ایران گیاهان دارویی خود را صادر می‌کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
9 تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
10 گیاهان مدیترانه ای سلاح جدیدی برای مبارزه با آلزایمر و پارکینسون ۱۳۹۶ جمعه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
سرکه دوست یا دشمن سلامتی؟ سرکه به طور کل برای سلامتی خوب است اما در مواردی هم یک ماده‌ی غذایی آلرژی‌زا و آسیب‌رسان به دستگاه گوارش می‌باشد.