دومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر برگزار شد


پایگاه خبری لقمه: دومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر در تلاش بود که قابی کوچک و جامع از سراسر ایران باشد که در این میان لباس و غذاهای محلی به عنوان بخش جذابی از ویژگی ها و توانمندی های نقاط مختلف کشور عزیزمان را تشکیل می دادند.

عکاس: علی اصغر میرزازاده نافع

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 10658 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي بازدید: 183 ساعت: 2:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 می‌توانیم ۳ میلیون تن گندم صادر کنیم ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
2 رونمایی از مجسمه کَره‌ای 454 کیلوگرمی در نمایشگاه کشاورزی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
3 نشست خبری دومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر برگزار شد ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۴ دي
4 ابوالفضل رضوی: نمایشگاهی منحصر به فرد برگزار می کنیم/با بی عدالتی آموزشی بین شهر و روستا مواجهیم ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
5 افتتاح بزرگ‌ترین نمایشگاه صنایع غذایی در مازندران با محوریت سلامت و امنیت غذایی ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۳ آذر
6 نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان تهران ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر
7 پنج نمایشگاه بین المللی در تهران گشایش یافت ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۷ آذر
8 ۱۷ کشور جهان در دهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آرد و نان حاضر می‌شوند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۵ آذر
9 نشست خبری جشنواره میوه های قرآنی در کانون فرهنگی تربیتی ابوذر ۱۳۹۵ دوشنبه ۱ آذر
10 حضور ۲۰ شرکت خارجی در ششمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی ۱۳۹۵ شنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهایی كه باید از آنها اجتناب كنید! پایگاه خبری لقمه: بیماران هپاتیت باید از مصرف مواد غذایی زیر اجتناب کنند.
مروری بر زندگی و سرنوشت بنیانگذار اولین کارخانه پلاستیک ایران و مالک پلاسکو پایگاه خبری لقمه: حبیب القانیان بود که اولین پاساژها و برج‌های تهران را ساخت و مرکزیت تجاری تهران را از بازار به مناطق شمالی‌تر منتقل کرد. ساختمان‌های پلاسکو و آلومینیوم، یادگار اوست. او و برادرانش، اولین کارخانه پلاستیک و ملامین‌سازی در ایران را در اوایل دهه 1340 ساختند.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
گفتگو با اولین «مرد آشپز» رسانه ملی «سامان گلریز» اولین مرد آشپزی است که توانست پایش را در رسانه ملی بگذارد و بعد از 20 سال به صورت مداوم در تلویزیون برنامه اجرا کند. با این آشپز خوش اخلاق به گفتگو نشستیم.

حامیان