مواد اولیه برای 4 نفر لوبیا 400گرم (قرمز یا چیتی) نان 24عدد (ذرت یا تست) پنیر نیم كیلو (بدون چربی ریكوتا) سس سالسا 400گرم ماست به میزان لازم (بدون چربی) سیر 3حبه زیره به میزان لازم فلفل قرمز به میزان لازم ذرت 200گرم (پخته) طرز تهیه ابتدا لوبیا را در ظرفی مناسب پخته و بعد آن را له میكنیم و مقدار خیلی كمی را برای تزیین برمیداریم.سیر،فلفل قرمز و زیره را به لوبیا له شده اضافه میكنیم .سینی فر را چرب كرده و روی آن سس سالسا میریزیم و یك لایه نان ذرت قرار داده و روی آن لوبیا و ذرت میریزیم و روی آن مجددا سس سالسا میریزیم و لایه دیگری نان ذرت قرار میدهیم و روی آن یک لایه پنیر بدون چربی ریکوتا و یک لایه سس سالسا ، به ترتیب قرار میدهیم . در پایان یک لایه نان، لوبیا ،ذرت و روی آن زیره میپاشیم . ماست بدون چربی را روی آن ریخته و باقیمانده سس سالسا را روی آن پخش می کنیم . آن را بدون درپوش ، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ، با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت داخل فر قرار میدهیم.بعد از آماده شدن مقداری لوبیا و ذرت را به عنوان تزیین روی آن میگذاریم. نكات: 1) این غذا با نان تست خیلی خوب نمی شود ولی اگر نان ذرت نداشتید از نان تست استفاده كنید. 2) لوبیا چیتی این غذا را خوشمزه تر میكند تا لوبیا قرمز. 3) حتما لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را 3مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده،آبش را خالی كرده و بعد بپزید.
بازگشت به صفحه نخست