دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا


اگر دوست دارید ماکارونی را با شیوه ای جدید تهیه کنید این روش را امتحان کنید.

مواد لازم

قارچ 450 گرم
روغن زیتون به میزان لازم
8 تیکه کامل ژانبون
2 عدد پیاز
کره 6 قاشق غذا خوری
300 گرم پنیر پارمسان
400 گرم پنیر پیتزا
550 گرم ماکارانی فرمی
1/4 لیوان آرد
2 لیوان شیر
2 عدد تخم مرغ


طرز تهیه

1. ابتدا ماکارانی را در قابلمی بجوشانید.

2. ژانبون را سرخ کرده تا حدی که نرم بماند و خشک نشود چون قرار است دوباره پخته شود بیکن یا ژانبون را به تعداد کوجکتری خرد کرده.

3. قارچ شسته شده را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و با روغن ذیتون و کمی نمک و فلفل سرخ کنید و تا 15 یا 20 دقیقه روی گاز باشد تا حدی که طلای بشود.

4. پیاز سرخ شده را با یک قاشق غذا خوری کره با حرارت کم به مدت 15 دقیقه سرخ کنید . (این کار را می توانید قبل از شروع انجام دهید)

5. سس پنیر پارمسان رنده شده و در صورت تمایل پنیر فانتینا را آماده کنید تا به سس که در مرحله بعدی است اضافه کنیم کره به اندازه 4 قاشق غذا خوری را در قابله نسبتا بزرگ با حرارت ملایم ذوب کنید . وقتی کره ذوب شد آرد را اضافه کنید و تا جای که آرد به خورد کره میرود هم بزنید. حالا شیر را اضافه میکنیم و به مدت 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که بجوشد هم می زنیم . حالا کمی شیر اضافه میکنم تا مایعی غنی تر شده بدست بیاد. نمک و فلفل هم به میزان لازم اضافه می کنیم. 2 عدد زردی تخم مرغ را با 1 چهارم سس درست شده در ظرفی جدا با چنکال مخلوط میکنیم و هم میزنیم . و به ظرف اصلی سس اضافه میکنیم حالا پنیر را به ظرف سس اضافه میکنیم وهم بزنید تا زمانی که پنیر در مواد حل شود الان باید ماکارانی که جوشانده شده را به این ظرف اضافه کنیم و خوب هم میزنیم

6. کره را به سینی فر مالیده و حسابی چرب میکنیم و نیمی از پیاز سرخ شده را به سینی اضافه میکنیم و بعد یک لایه ماکارانی که در مواد بوده را اضافه میکنیم و بعد نیمی از قارچ و همچنین پنیر پیتزا و بعد بیکن یا ژانبون

7. این کار را دوباره با لایه جدید انجام دهید . حالا به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا بیکن یا ژانبون ترد شود . غذای ما آماده شد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6912 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد بازدید: 7209 ساعت: 8:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت
4 ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
5 یارانه دولتی که توسط ماکارونی به جیب خارجی ها ریخته می شود! ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
6 گندم نانی دلیل پائین بودن کیفیت ماکارونی/کاهش 50 درصدی تولید ماکارونی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
8 چرا شکر و ماکارونی گران شد؟ ۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت
9 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
11 ماکارانی سمولینا چه خواصی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر


نظرات


سيمين

جالب بود

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد قندی در دوران پیش دبستانی چگونه باشد كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه ...

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

  راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ رنگ سفید دندان‌ها و یک لبخند که در آن دندان‌های س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه یک شماره رند در موفقیت شما اثر می گذارد؟ پایگاه خبری لقمه: در عصر جدید با وجود پیشرفت‌هایی که در اپراتورهای تلفن همراه به وجود آمده، هنوز هم افراد علاقه‌مند به داشتن یک سیم کارت رند هستند! عدهه ای معتقدند این شماره های رند مزایای فراوانی به همراه خواهد داشت. در این مطلب کاربردها و فواید سیم کارت با شماره رند را بررسی خواهیم کرد.
فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.
راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ها و سایر مراجع مربوطه با همکاری و هماهنگی مناسب، برنامه‌ها و راهکارهای موثری را برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها به کار بگیرند.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟