ویتامین K دوست دار استخوان


پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغلب به عنوان مهم ترین مواد مغذی برای سلامت استخوان به شمار می ایند، ویتامین K نیز نقش مهمی در جلوگیری از دست دادن استخوان ایفا می کند.. مطالعات نشان دادند که دریافت کافی از این ویتامین از طریق منابع غذایی سبب جلوگیری از از ازدست رفتن استخوان و کمک به پیشگیری از پوکی استخوان میشود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، در مواد غذایی، ویتامین K توسط گیاهان سنتز و به طور عمده در سبزیجات با برگ سبز ، مانند اسفناج، برگ چغندر، جعفری، کلم پیچ و بروکلی و برخی از میوه ها ، مانند کیوی، آووکادو و انگور در قالب ویتامین K1یافت میشود. ویتامین K1 به صورت مکمل نیز در دسترس است،اما تحقیقات نشان می دهد که ویتامین K1 از منابع غذایی بهتر جذب می شود. این ویتامین همچنین یکی از معدود ویتامین هایی است است که در روده ی انسان توسط باکتری های روده بزرگ به شکل ویتامین K2 یا منوکینون تولید میشود. ویتامین K2 نیز در برخی از محصولات حیوانی، مانند لبنیات و غذاهای تخمیر شده وجود دارد.

 

ویتامین k مورد نیاز روزانه به راحتی از طریق دریافت غذایی تامین میشود.تعدادی از مطالعات بر این باور هستند که این ویتامین از پروتئین هایی که سبب تقویت استخوان میشوند پشتیبانی میکند.مجموعه ای از 19 مطالعه که شامل بیش از 6000 شرکت کننده بود بهبود قابل توجهی در تراکم مواد معدنی استخوان ستون فقرات با اضافه کردن مکمل ویتامین K در برداشت. برخی از مطالعات نشان می دهد که دریافت غذایی بیشتر ویتامین K با کاهش خطر ابتلا به شکستگی استخوان و تراکم بیشتر مواد معدنی  در استخوان ها در ارتباط است.

 

مکمل های ویتامینK ممکن است در بیمارانی که از داروهای ضد دیابت، داروهای رقیق کننده خون، کاهش وزن، داروهای اسید صفراوی، آنتی بیوتیک های خاص و ویتامین های مختلف استفاده میکنند تداخل دارویی ایجاد کند.

 

شواهد فعلی کمی برای استفاده از مکمل ویتامینK برای پیشگیری از پوکی استخوان وجود دارد.مطالعات نشان میدهند که خواص درمانی ویتامین K در سلامت استخوان ها زمانی موثر است که سایر ترکیبات استخوان ساز از جمله کلسیم و ویتامین D وجود داشته باشند.نکته ی مهم مشورت با پزشک خود قبل از مصرف مکمل این ویتامین میباشد.

 

 تهیه کننده : صبا محمدپور

منبع:

www.foodandnutrition.org/May-June-2016/What-Is-Vitamin-Ks-Bone-Building-Potential

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10662 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي بازدید: 2036 ساعت: 1:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
4 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
5 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
6 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

  توصیه‌هایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت