ویتامین K دوست دار استخوان


پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغلب به عنوان مهم ترین مواد مغذی برای سلامت استخوان به شمار می ایند، ویتامین K نیز نقش مهمی در جلوگیری از دست دادن استخوان ایفا می کند.. مطالعات نشان دادند که دریافت کافی از این ویتامین از طریق منابع غذایی سبب جلوگیری از از ازدست رفتن استخوان و کمک به پیشگیری از پوکی استخوان میشود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، در مواد غذایی، ویتامین K توسط گیاهان سنتز و به طور عمده در سبزیجات با برگ سبز ، مانند اسفناج، برگ چغندر، جعفری، کلم پیچ و بروکلی و برخی از میوه ها ، مانند کیوی، آووکادو و انگور در قالب ویتامین K1یافت میشود. ویتامین K1 به صورت مکمل نیز در دسترس است،اما تحقیقات نشان می دهد که ویتامین K1 از منابع غذایی بهتر جذب می شود. این ویتامین همچنین یکی از معدود ویتامین هایی است است که در روده ی انسان توسط باکتری های روده بزرگ به شکل ویتامین K2 یا منوکینون تولید میشود. ویتامین K2 نیز در برخی از محصولات حیوانی، مانند لبنیات و غذاهای تخمیر شده وجود دارد.

 

ویتامین k مورد نیاز روزانه به راحتی از طریق دریافت غذایی تامین میشود.تعدادی از مطالعات بر این باور هستند که این ویتامین از پروتئین هایی که سبب تقویت استخوان میشوند پشتیبانی میکند.مجموعه ای از 19 مطالعه که شامل بیش از 6000 شرکت کننده بود بهبود قابل توجهی در تراکم مواد معدنی استخوان ستون فقرات با اضافه کردن مکمل ویتامین K در برداشت. برخی از مطالعات نشان می دهد که دریافت غذایی بیشتر ویتامین K با کاهش خطر ابتلا به شکستگی استخوان و تراکم بیشتر مواد معدنی  در استخوان ها در ارتباط است.

 

مکمل های ویتامینK ممکن است در بیمارانی که از داروهای ضد دیابت، داروهای رقیق کننده خون، کاهش وزن، داروهای اسید صفراوی، آنتی بیوتیک های خاص و ویتامین های مختلف استفاده میکنند تداخل دارویی ایجاد کند.

 

شواهد فعلی کمی برای استفاده از مکمل ویتامینK برای پیشگیری از پوکی استخوان وجود دارد.مطالعات نشان میدهند که خواص درمانی ویتامین K در سلامت استخوان ها زمانی موثر است که سایر ترکیبات استخوان ساز از جمله کلسیم و ویتامین D وجود داشته باشند.نکته ی مهم مشورت با پزشک خود قبل از مصرف مکمل این ویتامین میباشد.

 

 تهیه کننده : صبا محمدپور

منبع:

www.foodandnutrition.org/May-June-2016/What-Is-Vitamin-Ks-Bone-Building-Potential

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10662 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي بازدید: 25 ساعت: 1:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 11 خواص درمانی کلم قرمز برای گنجاندن آن در غذا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 ارتباط ویتامین D و کلسیم با کاهش احتمال یائسگی زودهنگام ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3 فواید گوجه سبز برای درمان بیماری ها ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۹ ارديبهشت
4 5 نشانه کمبود ویتامین را در صورت تشخیص دهید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
5 شیوه های دریافت کافی ویتامین D را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
6 میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
7 افراد چاق به ویتامین E بیشتری نیاز دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
8 ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۷ فروردين
9 آب نارنج موثرترین درمان برای فشار خون بالاست ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
10 پیشگیری از پیری پوست با روغن تخم هویج ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
11 چرا نوشیدن چای سبز برای سلامتی مفید است؟ ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مردان چه غذاهایی بخورند؟ برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، بهترین راه گنجاندن ...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.